Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor hányadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor hányadik randin (mikor) illik elmondani hogy felépülő szenvedélybeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Felépülő alkoholista vagyok, bő 20 hónapja absztinens.

Ez az eddigi leghosszabb absztinenciám, 2-3 hónapos leállásaim már voltak korábban is, illetve egyszer visszaestem 15 hónap után. Most sokkal komolyabban veszem az egészet és tényleg nem akarok többet inni.

Első randin nyilván meredek szóba hozni ezt a témát mert ijesztő.

De valamikor el kell mondani mert letagadni nem fogom.

F/33

dec. 5. 12:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/105 A kérdező kommentje:
99: Nem is neked ment az a válasz 99 :)
dec. 6. 18:54
 102/105 anonim ***** válasza:
34%

"Na, csak kiderült hogy már 2 hetente isztok. S a férjed lehet hogy rákapcsol idővel, vagy akár te"

Igen, iszunk két hetente egy pohár bort pl. és mi évek óta tudjuk úgy csinalni, hogy megmaradjon ez a mérték. Sőt, én 4 évig nem is ittam egyáltalán, mert terhes voltam/szoptattam. Ha veled ellentétben 15+ ève kibírjuk már, hogy ne igyunk többet, akkor ezután is ki fogjuk.

De ha alkoholista lennék, totál megérteném, miért nem akar velem senki semmit kezdeni, azután se, hogy allítólag kigyógyultam. A függők ugyanis sose gyógyulnak ki igazán, te sem.

dec. 6. 19:40
 103/105 A kérdező kommentje:

102: De ha nem iszom, mi a probléma? Ha visszaesek, oké, az baj, de ha nem, akkor mi a gond?

Azt hiszed az első probléma után nyúlok a pohárhoz? Akkor nem lennék ennyi ideje józan.

dec. 6. 19:51
 104/105 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy visszaesel, minthogy nem. Sokkal valószínűbb, hogy megint inni kezdesz, mint egy olyan embernél, aki szokott inni, de alkoholista sosem volt.

Az ember nem kezd olyannal hosszú távon, akiben ekkora kockázat van, inkább bele sem megy.

dec. 6. 20:15
 105/105 A kérdező kommentje:
104: Ez nem igaz, már 2-3 év absztinencia után sem, pláne nem később. A visszaesés esélye folyamatosan csökken.
dec. 6. 20:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!