Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor hányadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor hányadik randin (mikor) illik elmondani hogy felépülő szenvedélybeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Felépülő alkoholista vagyok, bő 20 hónapja absztinens.

Ez az eddigi leghosszabb absztinenciám, 2-3 hónapos leállásaim már voltak korábban is, illetve egyszer visszaestem 15 hónap után. Most sokkal komolyabban veszem az egészet és tényleg nem akarok többet inni.

Első randin nyilván meredek szóba hozni ezt a témát mert ijesztő.

De valamikor el kell mondani mert letagadni nem fogom.

F/33

dec. 5. 12:03
 51/105 A kérdező kommentje:

47: Köszönöm! Ezért is gondolkodom hogy azonnal elmondom ismerkedéskor, nincs meglepetés.

44: Meg nem ismeri az alkoholizmust, ami nem baj, csak nem kell úgy csinálni mintha ismerné, én már régen az voltam amikor még nem is tudtam róla.... bonyolult betegség...

Ha nem vállaltam volna a tetteimért a felelősséget, most is vedelnék bakker...akkor szembe se néztem volna magammal és így tovább....

Ítélkezni.. na az nagyon jól megy itt sokaknak. Élből.

dec. 5. 14:48
 52/105 anonim ***** válasza:
Már az első randi előtt mondd el, Balázs.
dec. 5. 14:51
 53/105 anonim ***** válasza:
Nem is kell tökéletes, de alkoholista sem.
dec. 5. 14:52
 54/105 A kérdező kommentje:

47: Egyébként nincs más szenvedélyem helyette, a bagót 13 éve raktam le.

Látjátok? Vannak nők, akik nem ítélnek el élből a múltam miatt.

Szégyellem a piás múltamat, arra viszont büszke vagyok hogy már nem kell innom. S nem érzem úgy hogy örök magány a sorsom emiatt.

Nem öltem embert, nem vagyok bűnöző, csak sokat ittam.

dec. 5. 14:52
 55/105 A kérdező kommentje:

53: Egyébként azzal tisztában vagy hogy simán mondhatnám azt hogy azért nem iszom mert <ezer ok>?

Nem érzed hogy én felvállalom magam, a nehezebb utat választva? Mert ha kimondod hogy alkoholista vagy, menekülnek előled az emberek. Félnek az igazságtól.

A hazugságokat szeretik. Én viszont már belefáradtam a hazugságokba, amiről szólt az eddigi életem.

dec. 5. 14:55
 56/105 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egész családom alkoholista volt. Elvárnám, hogy szólj a legelején. Ha nekem lenne valamim, én is azzal kezdenék. Senki nem szereti, ha az idejét húzzák.
dec. 5. 14:57
 57/105 A kérdező kommentje:

Na látjátok, dőlnek itt az alkoholisták, mindenki érintett, minden családban van alkoholista....

De ha felépülő vagy, ásd el magad?...

Ha a pohárhoz nyúlok, visszaesek, joggal dob ki a nő. De amíg harcolok ellene, mégis mi a baj velem? Hogy felvállalom? Tudom, nem divatos.

Letagadni egyszerűbb. Sok józan alkoholista is letagadja inkább, kényelmesebb.

Múltkor is megkérdeztem ezt, akkor az volt a legnevetségesebb válasz hogy azért nem kellenék neki mert velem nem lehet inni :D

Felőlem a nő nyugodtan ihat ha olyan kedve van, én meg nem iszom, ez van.

dec. 5. 15:00
 58/105 anonim ***** válasza:
100%
53 vagyok. Mint ember nincs bajom avval, ha valaki alkoholista volt, barátnak is ike...de párnak nem kéne.
dec. 5. 15:06
 59/105 A kérdező kommentje:

58: Nincs olyan hogy volt. Aki alkoholista mindig az lesz. Legjobb esetben élete végig absztinens.

Amúgy talán nem is baj hogy a legtöbb nő élből kukáz emiatt.

Van egy kisebbség aki értékeli hogy harcolsz, aki felfogja hogy ebből kijönni nem egyszerű, laikusként is.

S talán ők azok is akik igazán szeretnének. A fuj alkoholista élből nem kell valószínűleg más gondoknál is könnyebben elhagyna.

dec. 5. 15:10
 60/105 anonim ***** válasza:
62%

Ezaz, Balázs visszatért, az egyik legnagyobb GYK legenda.

Üdvözlünk újra itt, tesa. :)

dec. 5. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!