Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen nő?

Figyelt kérdés

Aki tényleg házias, jól tud főzni és szeret is, rendben tartja a házat, nem a férfitól várja el ezeket a munkákat. Ő szereti megcsinálni. De mindezek mellett dolgozik is valamit.

Az már csak bónusz ha mindezek mellett csinos és kedves és jó az ágyban.

Van akinek ilyen barátnője van? Van remény, hogy én is találjak egyszer egy ilyet? :))

2024. jún. 7. 10:34
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/184 anonim ***** válasza:
73%

Ha olyan fos melód van, hogy 12-14 órákat dolgozol, felmerült benned a gondolat, hogy adósságot hagysz a gyerekre, és magad is mondod, hogy most szarul keresel, akkor nem hiszem, hogy álmaid munkáját végzed.

Neked tetszene, ha a nőd étterembe vinne meg rendelt kaját tenne eléd? Nem, mert fordítva pontosan érted, mennyire leszarom dolog így "törődni" a másikkal.

2024. jún. 7. 13:29
 112/184 anonim ***** válasza:
90%

“Azt hiszem tényleg feladom. Nagyon megváltozott ez a világ az biztos”

Az biztos hogy megváltozott, már a nők is dolgoznak, szóval miért a nő feladata lenne a házimunka? Ez már nem az 50-es 60-as évek hogy a dolgozó férjet otthon szorgoskodó feleség várja haza…

2024. jún. 7. 13:36
 113/184 anonim ***** válasza:
80%
Ja, mi is feladjuk, hogy a hozzád hasonló nőgyűlölő patkányok ülnek mindenhol, még a vezetői székekben is! Isszuk is a levét annak, hogy a ti szemetekben a nő még mindig egy tárgy, akit meg lehet dugni és kiszolgál. Kezd eldurvulni? Szerintünk is durva!
2024. jún. 7. 13:37
 114/184 anonim ***** válasza:
92%

Az különösen vicces, hogy egyesek itt agymenésnek nevezik, ha egy nő ebből nem kér, és egyből lusta, igénytelen, gusztustalan, gyerekére életveszélyes.

A cselédszerepre nem hajlandó nők 90%-a nem a férfival akarja elvégeztetni a házimunkát, hanem megosztani szeretné a feladatokat.

Az is megmosolyogtató elvárás, hogy szeresse csinálni ezeket.

Szeressen sikálni, ganézni. :)

Van ilyen is, persze, de közel sem általános, az emberek többsége számára szükséges rossz, akár férfi, akár nő. Majdnem mindenkinek van ennél jobb dolga.

Ezért is illik együtt, felosztva csinálni.

2024. jún. 7. 13:39
 115/184 anonim ***** válasza:
77%

Nekem annyira nehéz felfogni, hogy... mindenkinek van anyukája, mindenkiről gondoskodnak, de kapcsolatban a férfiak várhatják el csak a gondoskodást? A szülő-gyerek viszony alá-fölé rendelt, a kapcsolat mellérendelt.

Vagy tényleg ennyire nem tekintik embernek a nőket, hogy neki mindegy, csak egy puncis gondoskodjon róla?

2024. jún. 7. 13:46
 116/184 anonim ***** válasza:
81%

Aztán hogy képzeled el ezt a felállást a gyerek 2, de legkésőbb 3 éves korától, amikortól intézményesítve lesz, de még hosszú évekig nem önjáró és nem is magára hagyható?

Gondolom, a te "pénzlapátoló" munkád szent és sérthetetlen, abba nem kavarhat bele holmiféle gyereklogisztika, tehát nem te fogod reggel indulásra elkészíteni, elvinni, érte menni, otthon maradni vele, ha beteg, ha szünet van, ha nevelés nélküli nap, ha valami program miatt máshogy alakul a nap stb. Ez is mind anya dolga. Dolgozzon. Oké. Segítesz neki olyan munkát találni, amivel ez összeegyeztethető vagy csak elvárod, hogy találjon? Ha már itt tartunk, hol is kell elképzelni ezt a családi idillt? Budapesten, ahol még csak vannak rugalmasabb munkalehetőségek és az intézmények nyitvatartása is egy fokkal jobb vagy valami vidéki városban (ne adj' Isten, falun), ahol a munkalehetőségek jó szarok, cserébe anyát kb. meg tudnák ölni, ha reggel nem a lehető legkésőbb érkezik a gyerek, délután pedig nem a lehető leghamarabb távozik? Tudok mutatni neked olyan általános iskolát, ahol ki van kötve, hogy a gyerek 7:30-nál előbb nem, 7:45-nél pedig később nem érkezhet, délután nagy kegyesen hozzá van csapva ehhez a 15 perchez még 20, így 15:25 és 16:00 között kell intézni a távozását. Van is munkanélküli (háztartásbeli) anya szép számmal - fehér bőrűek, nem barnák!

2024. jún. 7. 13:47
 117/184 A kérdező kommentje:

Egy szónak is száz a vége,én ilyen feleséget szeretnék. Ti mások vagytok elfogadom. Ti keressetek mást. Csak nem tudom ti minek kommentáltok akkor ehhez az egészhez? Nem benneteket kereslek egyértelmű. 😀 és az én munkám nem szar, de ha van energiám miért is ne dolgozhatnék többet? Nem kocsmába meg haverozni járok, hanem dolgozni.

Hagyjuk is ezt tényleg. Én keresem továbbra is a páromat. Ti meg legyetek boldogok a saját életetekben.

2024. jún. 7. 13:57
 118/184 anonim ***** válasza:
75%
Azt el is felejtettem, hogy szétnéztél már a mostani gyerekek között? Átlagos dologgá vált, hogy van "egy kis idegrendszeri éretlenség" minimum, úgyhogy lehet vinni őket alapozó terápiára meg ilyen-olyan fejlesztésekre. Ezzel együtt sokuk csak délig bírja intézményben, főleg amíg ovis. Nyilván tisztában vagy vele (nem), hogy ezekkel a gyerekek otthon sem a legkönnyebb, nem jól alszanak, nem tudják normálisan elfoglalni magukat önállóan, folyamatos és kizárólagos figyelmet igényelnek, bajos az étkezésük, millió mindennapos probléma... Erre mik az ötleteid? Azon kívül persze, hogy a te gyereked biztos nem lesz érintett, ha mégis, akkor anya baja, oldja meg, nyilván a házimunka kifogástalan ellátása és munka mellett.
2024. jún. 7. 14:00
 119/184 anonim ***** válasza:
79%

"és az én munkám nem szar, de ha van energiám miért is ne dolgozhatnék többet?"

Mert a családoddal is tölthetnéd az időd, ha már annyira akarsz babócát.

2024. jún. 7. 14:01
 120/184 A kérdező kommentje:

Ti szövegértelmezéssel küzdötök. Akarok majd gyereket idővel persze. De nem most, jelenleg párkapcsolatom sincs. Nem is biztos mire oda eljutunk, kelleni fog ennyit dolgozni. És nyikvánvalóan olyan társat keresek aki el tudja fogadni, azt hogy én nem akarok megállni egy szinten. Ha nem előrébb szeretnék jutni az életben. Az pedig csak így megy. És én nem magamért dolgoznék hanem kettőnkért, vagy a családért.

És épp ez az 118, ha esetleg speckó gondozás kell, nem normális iskola és tegyük fel a leendő nejem nem fog tudni visszamenni dolgozni, mert épp a gyerekkel otthon kell tovább lenni, beteg lesz stb? Két év után már lófsz pénzt nem kapsz. Oda kell a pénz, kell hogy legyen mihez nyúlni ha valami történik. Ezt így meg tudod érteni?

2024. jún. 7. 14:15
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!