Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen nő?

Figyelt kérdés

Aki tényleg házias, jól tud főzni és szeret is, rendben tartja a házat, nem a férfitól várja el ezeket a munkákat. Ő szereti megcsinálni. De mindezek mellett dolgozik is valamit.

Az már csak bónusz ha mindezek mellett csinos és kedves és jó az ágyban.

Van akinek ilyen barátnője van? Van remény, hogy én is találjak egyszer egy ilyet? :))

2024. jún. 7. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/184 Laylah ***** válasza:
74%
Igen, vannak még szolgalelkűek sajnos, leginkább a falusi környezetben.
2024. jún. 7. 10:36
 2/184 A kérdező kommentje:
Ez miért szolgalelkűség? 😀
2024. jún. 7. 10:38
 3/184 anonim ***** válasza:
95%
Én ilyen vagyok, a csinos és kedves nyilván szubjektív. De mondjuk pl, hogy az vagyok mert vékony. De! Itt jön a de. A férjem a belét is kidolgozza, viszonylag jól keres, a gyerekekkel kapcsolatos dolgokban is bőven kiveszi a részét, a kinti, kerti dolgokat 100%ban ő csinálja. Szerel, térkövet rak le, füvet nyír, szerszámos házat épít. Csak néhány dolgot említettem a sok közül. Nekem természetes, hogy a benti dolgokat én csinálom mint a főzés, takarítás, stb. De egy lusta here elé biztosan nem raknám le minden este az ételt, aki a fent említett dolgokat nem csinálja, csak azt hiszi, férfiúi alanyi jogán jár neki egy stepfordi feleség.
2024. jún. 7. 10:39
 4/184 A kérdező kommentje:
3as válaszoló Szerintem az teljesen rendben van ahogy ti éltek.
2024. jún. 7. 10:42
 5/184 anonim ***** válasza:
90%

Szomorú világot élünk, hogy még mindig vannak olyan emberek akiknek ez jelenti ideális nő képét egy civilizáltabb társadalomban.

Erős bennem a gyanú, hogy te nem társat, hanem inkább szolgát vagy egy új anyukát keresel aki kiszolgál téged.

Én mélyen szégyelleném magam, ha a párkapcsolatomban ennyire kiszolgáltatnám magam a másikkal, mint ahogyan leírtad.

Az pedig minden kétséget kizáróan szégyen, ha valaki ezeket saját maga nem tudja vagy nincs igényé rá, hogy ellássa.

"nem a férfitól várja el ezeket a munkákat"

Láthatóan te ezek közé tartozol.

(Bár erős a gyanúm, hogy csak trollkodsz, mert még a végén nagyon ostoba embernek tűnnél, ha igazat mondasz.)

2024. jún. 7. 10:44
 6/184 anonim ***** válasza:
21%
Nőként mondom, szerintem sem szolgalelkűség ez. Nyilván ne nézzen senki csicskának, de szüleimnél gyerekként is ezt láttam, édesanyám megcsinálta, ami "a nő dolga", (meleg étel, tiszta otthon és ruha, stb.)édesapám viszont, ami az "ő feladata", (kertrendezés, szerelés, stb.), sosem volt balhé, ki és mit csináljon. Volt, amit együtt csináltak, pl. bevásárlás, volt amikor pedig megegyeztek, hogy most apu főzzön, pl. a halászlét ő tudta jobban csinálni, mint anyu. Amúgy létezik ilyen nő!
2024. jún. 7. 10:50
 7/184 anonim ***** válasza:
91%

Ebben a nőnek mi a jó?

Azért ne haragudj de néha nekem is jólesne ha hazaérek a munkából és étel várna,vagy nem kéne még neki állni porszívózni...bezzeg te munka után lehevernél a kanapéra filmezni azt félévente megcsinálnál valamit a kertben ugye?

Pofám leszakad hogy nem lehet felfogni hogyha elvarod hogy a nő is dolgozzon, onnantól nem fair ugyanazt és ugyanannyit elvárni mint egy full háztartásbelitől

2024. jún. 7. 10:52
 8/184 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló. Tehát akik így élnek, mint pl a 3-as válaszoló is azok nem civilizáltak? 😀

Nem igen ismered a szó jelentését.

Inkább csak azt vettem észre a mai fiatalabb nők között, hogy "büdös" nekik ez a munka, a többség abszolút nem tud főzni és nem is akar megtanulni. Inkább rendelnek. Ha gyerekük lesz azoknak is inkább a kész babykajákat adják teli tartósítószerrel mert az egyszerűbb. Én férfiként mondom, nem ilyen nőre van szükségem, és nem azért mert én nem tudom ezeket megcsinálni. Hozzám bármikor feljöhet bárki, nincsenek szanaszét a cuccaim, nem áll helyekben a mosatlan és még egy vacsorát is összedobok ha arról van szó. De nekem egy igazi nő otthon van ezekben a dolgokban is és nem ijed meg ha főznie kell egy húslevest vagy ha ki kell takarítania a fürdőszobát. 😀

2024. jún. 7. 10:52
 9/184 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a nőkben már nincs is erre igény, hogy csináljanak ilyesmit. Tisztelet a kivételnek. Sőt ha ilyen munkát kellene csinálniuk mint látjuk cselédnek érzik magukat. Itt ez a baj.
2024. jún. 7. 10:54
 10/184 anonim ***** válasza:
81%

"Van remény, hogy én is találjak egyszer egy ilyet? :))"

Szerintem nincs. Ugyanis mindaz, amit felsoroltál, sok férfi szemében kiemelkedő erény. Ezért, mivel a nő nyilván tisztában van az "értékével", cserébe extrém jóképű, extrém jó testű, extrém jól és stabilan jól kereső, extrém önzetlen és figyelmes, az ágyban (KIFEJEZETTEN a nő igényei szerinti értelemben véve) extrémen teljesítő férfit fog elvárni, teszem hozzá, teljesen jogosan.

2024. jún. 7. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!