Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen nő?

Figyelt kérdés

Aki tényleg házias, jól tud főzni és szeret is, rendben tartja a házat, nem a férfitól várja el ezeket a munkákat. Ő szereti megcsinálni. De mindezek mellett dolgozik is valamit.

Az már csak bónusz ha mindezek mellett csinos és kedves és jó az ágyban.

Van akinek ilyen barátnője van? Van remény, hogy én is találjak egyszer egy ilyet? :))

2024. jún. 7. 10:34
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/184 anonim ***** válasza:
17%

Attól életrevaló valaki, mert az anyja rakta a krumplit fel főni?

Nyilván ez csak egy szelete az életrevalóságnak, ne mondd nekem, hogy normális, ha valaki még egy szendvicset se tud megcsinálni, esküszöm, találkoztam már ilyennel!

2024. jún. 7. 12:44
 82/184 A kérdező kommentje:

Azt hiszem tényleg feladom. Nagyon megváltozott ez a világ az biztos. 😀

Nem értitek, hogy itt a gesztus, az odaadás lenne a lényeg. Futná bejárónőre, vagy hogy mindennap rendeljünk kaját. Meg tudnék én csinálni mindent, de az nem olyan. Lehet tényleg vidéken kell ismerkedni, a Pesti nők már nagyon nem tudnak mit kezdeni magukkal.

2024. jún. 7. 12:44
 83/184 anonim ***** válasza:
77%

"Én épp a gyerekemért meg a családomért dolgoznék. Hogy járhasson jó iskolába, láthasson világot. Meg legyen mindene ami kelleni fog majd az életben. Ha én meghalok, tudjak mit hagyni rá, és ne csak adósságokat."

Elég szar helyzetben lehetsz, ha az adósság felmerült. A gyereked szerintem inkább szeretne majd apával időt tölteni, mint apa pénzével, de ugye egyszerűbb minden problémára pénzt dobni, mint időt pazarolni.

Szar apuka keresi igazi anyuka párját.

2024. jún. 7. 12:45
 84/184 anonim ***** válasza:
81%

És létezik olyan férfi aki jól néz ki, nem szerencsétlenkedik az ágyban, dolgozik, emellett szeret főzni és tud is és nem esik nehezére rendben tartani a házat?

Ugye létezik????

2024. jún. 7. 12:46
 85/184 A kérdező kommentje:

Szerintem meg csóróságba nagyobb felelőtlenség szülni, mint egy olyan családba ahol a szülő hétköznap sokat dolgozik.

Az adósságot meg csak azért hoztam fel, mert a legtöbb ember csak hitelre tud házat venni pl. Viszont ha sokat dolgozol, az az egyik előnye, hogy nincs szükséged hitelre.

2024. jún. 7. 12:47
 86/184 A kérdező kommentje:
84-létezik, csak oda minimum ugyanez az elvárás. 😉
2024. jún. 7. 12:48
 87/184 anonim ***** válasza:
77%

"Nyilván ez csak egy szelete az életrevalóságnak, ne mondd nekem, hogy normális, ha valaki még egy szendvicset se tud megcsinálni, esküszöm, találkoztam már ilyennel!"

Neked lehet nem normális, de feltételezek most egyet, hogy se te, se én nem a szupergazdagok közt tengetjük az életünket, szóval az, hogy mi normális, az szubjektív.

Lehet akármit gondolni Elon Muskról, ha nem tud magának szendvicset csinálni, nem gond, mert annyi pénze van, hogy bárkit meg tud fizetni, hogy megcsinálja neki. Az ő anyagi színvonalán ez a normális.

Megcsinálod, vagy van annyi pénzed, hogy más megcsinálja neked.

Az én kis középosztálybeli köreimben mindenkit a szülei etettek gyerekként, és nem lettek mind életrevalóak.

2024. jún. 7. 12:48
 88/184 anonim ***** válasza:
75%

Mi a munkád? Mi az, amiért reggel 6-tól este 8-ig dolgozol?

Mesélj.

2024. jún. 7. 12:49
 89/184 A kérdező kommentje:
Két munkahelyem van, más más munkakörben. Jelenleg szeretnék előre jutni, lehet pár év múlva már nem lenne erre szükség, de most az anyagi biztonság megteremtése lenne az első. Én se holnap szeretnék gyereket, hisz még kapcsolatom sincs. Így addig még sok minden változhat is akár. Viszont jól esne ha lenne valaki aki mellettem van. És törődik velem. Csinál nekem egy reggelit, egy szendvicset. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Maga a törődés hiányzik, hogy valaki akarjon rólam gondoskodni. Jól esne ez. De ne azért csinálja mert én eltartom, hanem mert szeret. Most ezért én tényleg szar ember vagyok?
2024. jún. 7. 12:55
 90/184 anonim ***** válasza:
8%

Kérdező, hogy bírod idegrendszerrel ezt a sok lusta, feminista tehenet?

Nyilván nem véletlenül tobzódnak itt, azt hiszik, ha már p.nával a lábuk között születtek, övék a világ összes palija.

Olvassák a sok feminista agymenést, és....

Aztán meg csodálkoznak, ha megcsalják, kidobják őket.

Francnak kellene egy ilyen nő, tényleg az ember inkább maradjon egyedül, ha manapság már a lusta nő a menő.

Számítani nem lehet rájuk, és ilyen szüljön egy gyereket?

Megkockáztatom, életveszélynek is lennének kitéve.

2024. jún. 7. 12:59
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!