Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen nő?

Figyelt kérdés

Aki tényleg házias, jól tud főzni és szeret is, rendben tartja a házat, nem a férfitól várja el ezeket a munkákat. Ő szereti megcsinálni. De mindezek mellett dolgozik is valamit.

Az már csak bónusz ha mindezek mellett csinos és kedves és jó az ágyban.

Van akinek ilyen barátnője van? Van remény, hogy én is találjak egyszer egy ilyet? :))

2024. jún. 7. 10:34
 131/184 anonim ***** válasza:
82%

Szállj ki a szexuális életemből, köszi.

A kérdező beszél cselédségről. Ha azt várná hogy a nő munka HELYETT háztartásbeli legyen arra azt mondom hogy korrekt fair ajánlat. De az mi hogy melózzon ő is, PLUSZ otthon is csináljon mindent egyedül?

2024. jún. 7. 15:44
 132/184 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy vannak, több száz lánnyal írtam itt, kb 1 volt vállalható, de az meg borderline volt.

A másik, ha lenne életetek, biztos, hogy nem itt lógnátok, mégis mit keresnétek itt, ugyanolyan sivár életű senkik vagytok mint pl most én, bszom a rezet, most nincs senkim és jövök ide eszt osztani, úgy mint ti, mikor kapcsolatom van, eszembe sem jut ide feljönni, mert vagy a farkam egy punciban van, vagy épp valahol vagyok a barátnőmmel. De ti, hány éve vagytok már itt, hány éve rohadtok...

Vicc amit műveltek 😂😂😂😂🥰

2024. jún. 7. 15:45
 133/184 anonim ***** válasza:
87%

Van életem, a munkaidőm már lejárt de a párom még nem ért haza, már meglocsoltam a virágaim, mindjárt csinálok egy teát és leülök sorozatozni, de addig netezgetek kicsit. Nem tudom ez miért zàrja ki hogy legyen életem vagy kapcsolatom :D

2024. jún. 7. 15:55
 134/184 anonim ***** válasza:
83%

Van egy szabály, hogy ha hozzá kell adnod valamit a sztorihoz, hogy vitatkozhass, akkor nem érdemes veled vitatkozni.

Itt megálmodja, ki mennyi ideje van itt, hogy néz ki, valamiért nagyon beakadt neki a maszturbáló nő képe is meg a puncizás... hát igen.

2024. jún. 7. 15:57
 135/184 anonim ***** válasza:
81%
Másik szabály, hogy minél több emojit használsz, annál idegbetegebb vagy, ha ez nem jönne le a szavaidból.
2024. jún. 7. 15:57
 136/184 anonim ***** válasza:
79%

Hát, nem ilyen kétbitesen működnek a dolgok, hogy ha valakinek párkapcsolata van, akkor folyamatosan egymás seggében kell lenni, vagy minden egyes nap kiruccan valahová az ember, pláne együttélős, hosszú kapcsolatnál.

Én férfi vagyok, 7 éve van párom, és mégis kommentelgetek.

Mondjuk nem is ilyen mocskos, megalázó, másokra fröcsögő, gyűlölködő kommenteket írok. :)

Amelyik nő itt komoly kapcsolatban él, csinos, az nem fog ilyen hozzád hasonló alakokkal írogatni, miért tenné?

Miért levelezgetne egy ilyen nő egy random alakkal egy kérdezgetős oldalon, és minek mutogatná neked magát, minek küldene képeket? :D

2024. jún. 7. 15:58
 137/184 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok idegbeteg, csak épp wc-n ültem és síettem.
 138/184 anonim ***** válasza:
81%

Emellett nyilván relevánsan nem tud reagálni arra amit írtam, csak terel és vagdalkozik. :D

139/184 anonim ***** válasza:
0%

Hát miért....vajon miért? Sajnos innen is látszik, hogy konkrétan nulla vagy, vajon miért írnak velem, mi lehet az ok, az alany, a tárgy, mi...😂 😂

Nem is tudom. 😂😂

2024. jún. 7. 16:00
 140/184 anonim ***** válasza:
88%

Szinte minden nő ilyen volt kb 50 évvel ezelőtt, amikor a szüleim még szinte gyerekek voltak :)

De, abban az időben a férfi minden "férfi" munkát elvégzett, amiben benne volt pl az is, hogy apám felépített egy családi házat, segítség nélkül.

Emellett a sokszorosát kereste, mint az anyám, így (szinte) mindent ő fizetett.

Nagy szarban lennének a mai férfiak, ha ilyen világ lenne :D

2024. jún. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!