Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen nő?
Aki tényleg házias, jól tud főzni és szeret is, rendben tartja a házat, nem a férfitól várja el ezeket a munkákat. Ő szereti megcsinálni. De mindezek mellett dolgozik is valamit.
Az már csak bónusz ha mindezek mellett csinos és kedves és jó az ágyban.
Van akinek ilyen barátnője van? Van remény, hogy én is találjak egyszer egy ilyet? :))

Az a baj hogy amit leírtál a kérdésedben, csak egy élősdödő fütyi keres.
Ha te tudnál gondoskodni magadról a szükségleteidről, akkor nem olyat keresnél aki ezeket megadja neked, plusz dolgozik is tehát még 3 ftodba se kerüljön az udvarlás.
Sőt, udvaroljon ő inkább neked, jobbnál jobb ételekkel.
Nekem volt ilyen lusta trehány hím az életemben, hát azt hitte hogy ő eljár egy munkahelyre, nyáron otthon döglik és én hasraesek előtte és kiszolgálom.
Én is dolgozom, nekem is jól esik a vacsora amit elém tehet, meg a tisztaság ami otthon várna mire hazaérek .
Nem?

"Viszont jól esne ha lenne valaki aki mellettem van. És törődik velem. Csinál nekem egy reggelit, egy szendvicset. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Maga a törődés hiányzik, hogy valaki akarjon rólam gondoskodni. Jól esne ez. De ne azért csinálja mert én eltartom, hanem mert szeret. Most ezért én tényleg szar ember vagyok?"
Nem vagy szar ember, csak nem érted, hogy amit leírsz, MINDENKINEK fontos. A nőnek is. A párod is szeretné, hogy gondoskodj róla, szeresd annyira, hogy főzöl neki. Az egyetlen ember, aki ennyire szeretne rólad gondoskodni, az szerencsés esetben az édesanyád.
Minden egyes embernek jólesik ez. Mindenki azt keresi, hogy törődjenek vele. De a kapcsolatban ez kölcsönös. A párodnak is jár ez a törődés.

95
Igen, a te hibád. :)
Nyomorék bérrabszolga vagy.
96 Ha olvastad volna a hozzászólásaimat rendesen, és nem csak azokat a részeket amikbe bele tudtál állni, olvashattad azt is, hogy amikor volt kapcsolatom heti egy-két alkalommal étterembe ettünk. Vagy volt hogy hazafelé vittem kaját, amit tudtam hogy szeret.
De ha én haza esek 7-8 körül, nem fogok neki állni még főzni arra aki mondjuk délután kettőtöl, négytől otthon van és nem csinált semmit. Ez hosszútávon részemről nem működne.

De miért az a NORMÁLIS hogy még mennyjen is el dolgozni mellé?
Ezt nem vagy képes férfiként megérteni (vagy csak jatszod a hülyét) hogy azért mert nőnek szulettem nekem miért kell MINDENT csinalni miközben elvileg a ferfi is ott él ... attól vagyok normális nő hogy elmosogatom amiből te ettél meg utánad pakolok,nevelem a gyereked amiből szintén annyi részt veszel ki hogy te eljarsz dolgozni? Miért nem sima háztartásbelit keresel? Miért azt varod hogy kétszer annyit dolgozzon csak azért mert no?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!