Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen nő?

Figyelt kérdés

Aki tényleg házias, jól tud főzni és szeret is, rendben tartja a házat, nem a férfitól várja el ezeket a munkákat. Ő szereti megcsinálni. De mindezek mellett dolgozik is valamit.

Az már csak bónusz ha mindezek mellett csinos és kedves és jó az ágyban.

Van akinek ilyen barátnője van? Van remény, hogy én is találjak egyszer egy ilyet? :))

2024. jún. 7. 10:34
 141/184 anonim ***** válasza:
81%

Stroke-ot kaptál vagy mi? Megpróbálnád magyarul is megfogalmazni esetleg?

2024. jún. 7. 16:03
 142/184 anonim ***** válasza:
80%

Lehet én vagyok csóró, a nagyszüleim a 30-as években születtek, és a nagymamám is dolgozott. Ez a 'régen nem dolgoztak a nők' max. Amerikában volt az 50-es években. (Esetleg gazdag családoknál.)

Arról pedig el lehet olvasni Betty Friedan The Feminine Mystique c. könyvét.

2024. jún. 7. 16:09
 143/184 A kérdező kommentje:

Továbbra sem keresek ingyen cselédet, se semmilyen cselédet. Kezdem azt hinni, hogy ti nálatok fejben tényleg nagyon nagy gond van. Tekintve hogy nem is tudjátok elengedni ezt a témát, leírtátok a véleményeteket itt páran. Tudomásul vettem. De minek vagytok itt még mindig csak ezt nem értem?!

Aki normális választ adott, neki köszönöm. A privát üzeneteket is.

Többet nem is tudok ehhez hozzáfűzni, mert itt úgyis csak ugyanazt szajkózza ez az egy két ember. Fölösleges bármit is írnom.

2024. jún. 7. 16:46
 144/184 anonim ***** válasza:
9%
Három nő trolkodta szét a kérdést és konkrétan három nő adja egymás alá a lovat, de szerintem ez a három nő lehet igazából 1 nő, több regisztrációról. 😂
2024. jún. 7. 16:51
 145/184 A kérdező kommentje:
128- Sajnos látom én is, hogy rossz helyen járok. 😀 már bánom is, hogy kiírtam ezt a kérdést, nem gondoltam hogy így le leszek támadva. Pedig eskü semmi rosszat nem akartam ezzel. Bántani se akartam senkit. Mindig is tiszteltem a nőket, ha valaki egyszer a gyerekemet fogja várni, a világ legboldogabb nőjévé szeretném majd tenni. De az az egy biztos, hogy az nem a gyakoris nők közül fog kikerülni. 😀
 146/184 anonim ***** válasza:
73%

De ingyen cselédet keresel, aki melózik plusz ganéz meg szül neked miközben te aludni jársz haza.

147/184 A kérdező kommentje:
144- Én is gondoltam erre. 😀
 148/184 anonim ***** válasza:
11%
Tessék, a #146-os az egy troll. 😂😂😂😂
2024. jún. 7. 16:53
 149/184 A kérdező kommentje:
146- Veled a továbbiakban nem vagyok hajlandó kommunikálni. 😀 Direkt szítod itt a tüzet. Tényleg trollkodni jársz ide?
2024. jún. 7. 16:53
 150/184 anonim ***** válasza:
89%

Attól még hogy valaki nem bólogat neked, nem ért egyet veled mindenben még nem azt jelenti hogy szítja a tüzet vagy hogy trollkodik.

Nem ütközik az oldal szabályzatába hogy nem értek egyet veled és irreálisnak tartom az elképzeléseidet.

2024. jún. 7. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!