Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen nő?

Figyelt kérdés

Aki tényleg házias, jól tud főzni és szeret is, rendben tartja a házat, nem a férfitól várja el ezeket a munkákat. Ő szereti megcsinálni. De mindezek mellett dolgozik is valamit.

Az már csak bónusz ha mindezek mellett csinos és kedves és jó az ágyban.

Van akinek ilyen barátnője van? Van remény, hogy én is találjak egyszer egy ilyet? :))

2024. jún. 7. 10:34
 161/184 anonim ***** válasza:
63%
Kérdezős oldal, ami nem kötelezően egyetértős oldal. 🤷‍♀️
2024. jún. 7. 17:32
 162/184 anonim ***** válasza:
69%

"Rendben, legyen igazatok, vegye ő is ki a házimunkából a felét, de akkor keressetek ti is ugyanannyi lóvét, mint a kérdező, mert így fair! Ugye?"

Ez nem a pénzről szól, hanem az időről. Ha az egyik tanár, a másik meg valami senior fiszfasz akármi, aki napi 2 óra melóval millió felett keres, a nap többi részében meg telózgat, akkor szerinted fair az, hogy a tanár többet melózzon otthon?

Mellesleg milyen putri helyen éltek, ahol a nők nem dolgoznak?

2024. jún. 7. 17:43
 163/184 anonim ***** válasza:
72%
Ettől mászok a falra, hogy aki kevesebbet keres, az a cseléd otthon. Ja, nem is, én egy picit többet keresek, mint a férjem, az év végi jutalmam viszont jóóóval több. Szóval akkor ember, hol van a vacsorám???
2024. jún. 7. 17:43
 164/184 anonim ***** válasza:
65%

Na ezért jó leszbikusnak lenni... nálunk valahogy tök alap, hogy mindketten dolgozunk és mindketten ugyannyit kiveszunk az otthoni munkából

Sajnálom rendesen hetero nőtársaimat

Azt még a kérdező háborog,beszarok🤣

2024. jún. 7. 17:46
 165/184 A kérdező kommentje:
165- Ritka az a nő aki annyit dolgozik mint én. Természetesen ebben az esetben nem várnék el semmi ilyesmit.
2024. jún. 7. 17:51
 166/184 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem azért van pár női gyári munkás is.
2024. jún. 7. 17:55
 167/184 anonim ***** válasza:
81%
Mennyit keresel amúgy?
2024. jún. 7. 17:58
 168/184 anonim ***** válasza:
0%
Én pedagógus vagyok, párom sokkal többet keres és tovább dolgozik mint én. Így nem okoz gondot ez végképp.
2024. jún. 7. 18:01
 169/184 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok kérdező, elindítottad a 2024-es parasztfelkelést.
2024. jún. 7. 18:03
 170/184 anonim ***** válasza:
74%
Már bocs, de tudod, mikor dolgoznék ennyit! Te se lehetsz a legélesebb kés a fiókban, ha meg kell szakadnod a pénzedért. Mondjuk ez ki is derült itt rólad.
2024. jún. 7. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!