Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen nő?

Figyelt kérdés

Aki tényleg házias, jól tud főzni és szeret is, rendben tartja a házat, nem a férfitól várja el ezeket a munkákat. Ő szereti megcsinálni. De mindezek mellett dolgozik is valamit.

Az már csak bónusz ha mindezek mellett csinos és kedves és jó az ágyban.

Van akinek ilyen barátnője van? Van remény, hogy én is találjak egyszer egy ilyet? :))

2024. jún. 7. 10:34
 151/184 anonim ***** válasza:
73%
Az tűzszítás, hogy megismétli, amit leírtál?
2024. jún. 7. 16:57
 152/184 anonim ***** válasza:
65%

Előremozdítaná az eszmecserét ha megpróbálnál szavakat használni.

2024. jún. 7. 17:04
 153/184 A kérdező kommentje:
150- De leírtad a véleményedet, szépen megkérlek hogy ne folytasd. Mert semmi újat nem tudsz hozzászólni úgyse. A cselédes marhaságodra meg senki sem kíváncsi.
2024. jún. 7. 17:10
 154/184 anonim ***** válasza:
9%
Akkor most visszavágok azoknak a nőknek, akik szidják a kérdezőt! Rendben, legyen igazatok, vegye ő is ki a házimunkából a felét, de akkor keressetek ti is ugyanannyi lóvét, mint a kérdező, mert így fair! Ugye? Ha ti nem vagytok hajlandóak egy vacsorát elétenni, mert hogy cselédnek hiszitek magatokat, akkor ő miért is keressen több pénzt, mint ti?
2024. jún. 7. 17:14
 155/184 anonim ***** válasza:
54%

Lehet van benne valami, hogy a falusiak ilyenek, én is falusi vagyok.

Főzök, mosogatok, takaritok, mindent megcsinálok, viszont a párom többet dolgozik és jobban is keres. Így enyém a házimunka és a kiadások nagyobb részét ő állja. Engem nem zavar, őt sem zavarja.

2024. jún. 7. 17:15
 156/184 anonim ***** válasza:
93%

Ide figyelj, te felfújt hólyag! Férj vagyok és apa. A feleségem rohadt jókat főz és néha már nekem sok, amennyit itthon takarít meg vasal. DE kismilliószor várom vacsival, amikor hazaér. Nem derogál elmenni bevásárolni és megfogni a porszívót, ne adj' isten összeszedni a gyerekeket és leülni velük enni, tanulni, játszani, elvinni edzésre.

És most fogsz agyvérzést kapni, amikor a kicsi megszületett, kerestem másik melót és felmondtam, hogy sokkal többet lehessek velük. Néhány évig szerényebben éltünk, de azóta már velük is bejártuk fél Európát, újra lett két autónk, házunk. Örökségük is lesz, bár önmagában azért nem dolgozunk többet.

A feleségem nem a cselédem, hanem a társam. Kb. egyformán keresünk és itthon is közösek a feladatok, főleg a gyerekek körül. Szóval de, te az a fajta melldöngető paraszt vagy, aki a munka mögé bújik, mert te vagy a nagy férfiállat, otthon meg őrüljön bele a zasszony a magányba, de azért a valagadat nyalja fényesre.

2024. jún. 7. 17:17
 157/184 anonim ***** válasza:
0%
Végre egy értelmes nő!
2024. jún. 7. 17:18
 158/184 anonim ***** válasza:
84%

Miért gondolod, hogy a te nyomi elvárásaidra bárki kíváncsi?

2024. jún. 7. 17:26
 159/184 anonim ***** válasza:
85%

Ki beszélt arról hogy ki mennyit keressen?

(Amúgy én pl nőként többet keresek mint a párom, nem várom el hogy többet keressen.)

2024. jún. 7. 17:27
 160/184 A kérdező kommentje:
Ez egy kérdezős oldal. Te pedig rontod itt a hangulatot, úgy hogy legyél szíves máshol trollkodni. Unalmas már amit itt nyomsz!
2024. jún. 7. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!