A házi kedvencek tényleg meg érzik ha a gazdi terhes? Ilyen létezik vagy véletlen egybeesés?
Az én kutyám úgy kuckózott be a hasamhoz az ágyon, mint sem előtte, sem azóta, már a teszt előtt.
Mióta megszültem, ha akarom sem viszi fel azt a pózt, pedig nagyon cuki volt. Többször próbáltam vele úgy aludni, de nem. Szóval én elhiszem, hogy érezte.
ja van egy sejtcsomó, kiszagolta biztos 😍😍😍
🤪🤦🏼♀️
a hormonális változás már elindult, talán megváltozott a gazdi szaga, simán érezheti.
Nem a sejtcsomót, hanem a változást.
🤦🏼♀️
Nekem eleg kulonleges a kapcsolatom a cicammal, igaz mar elkoltoztem es meg nincs eleg biztonsag (fo ut) emiatt anyukamnal van a tobbi cicaval.
Nagyjabol havonta jartam haza es mindig amig otthon laktam is a nyakamba,hatamra ugrott a mosogep tetejerol vagy a kissebb butorok tetejerol. Viszont amikor terhes lettem, teljesen a kisbabam szuleteseig csak a kezemhez bujt, finomat az olembe fekudt,de nem ugralt. Aztan amiota megszuletett ujra a nyakamban van,de a gyerekhez nagyon finomat kozelit es ha latja hogy fogom,akkor sem ugrik ram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!