Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek növelte az esélyem...

Szerintetek növelte az esélyemet ez a 3 egybeesés?

Figyelt kérdés

itt a görbém: [link]

Egybeesett az ovulációm, A párom és az én Jónás naptár termékenységi napjaink. Az én term.napjaim: 20,21,22,23 a páromé 19,20,21,22 az ovum 23.-án és 25.én pozitív LH teszt.

Együtt voltunk 22.én este és 24.én reggel.

2015. jan. 26. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Úr Isten...Én is megszállott vagyok,de nem ennyire.

A Párod Jónás napja?Nem is tudtam,hogy a férfiaknak is lehet peteérése...de viccet félretéve a Párod spermái vagy jók vagy nem.Azoknak nincs Jónás napjuk.

Ne görcsölj rá ennyire nem lesz ez így jó.Egyébként bármikor sikerülhet.

Sok sikert!

2015. jan. 26. 17:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Amikor csinálták a naptárat akkor a páromnak is készítettek egyet.A hímivarsejtekre is befolyással van.
2015. jan. 26. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Ferfi jonas nap?kulonosen vicces
2015. jan. 26. 19:37
 4/7 anonim ***** válasza:
És a bolygók együttálltak? A Hold milyen fázisban volt? Ezek nélkül esély sincs...
2015. jan. 26. 20:37
 5/7 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy együtt álltak? Újhold után 3 nappal születtem és ugyanakkora jelölte be a termékenységet a Jónás naptár
2015. jan. 27. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:
45%

Kedves kérdező! A bolygók együtt álltak-e kérdés ironikus volt, de ne is törődj velük, biztosan nem tudják milyen az mikor valako az utolsó szalmaszálba is kapaszkodik. Hozzáteszem én sem tudom szerencsére, mert csak most kezdtünk próbálkozni. Ha hiszel a Jónásnapban akkor pontosan tudod mennyi esélye van. Én inkább Istenben hiszek meg a biológiában. Szerintem legyél nyugodt, és a nem várt napjáig ne tesztelj! :)

Drukkolok!

2015. jan. 27. 10:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó!:) DRUKKOLOK! :)
2015. jan. 27. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!