A házi kedvencek tényleg meg érzik ha a gazdi terhes? Ilyen létezik vagy véletlen egybeesés?
Figyelt kérdés
Tudom elég hülyén hangzik,de a tacskó kutyusom nagyon bújós lett az utóbbi időben ,tegnap mikor hozzám bújt meg nyalta a hasam. A férjem viccesen meg jegyezte hogy biztosan megérezte hogy van ott valaki bent. 😂 Holnapra nem vártam de annyira kíváncsi voltam hogy ma tesztetlem és pozitív lett.2022. júl. 29. 16:12
11/12 anonim válasza:
10-es vagyok, azt elfelejtettem mondani,hogy mikor apukam volt agyhoz kotve es hetekig toltuk a wc-re/furdeni, a cicam ott fekudt egesz nap,orizte es a mancsaval simogatta az arcat. Szerintem ha nem is a gyereket,de magat azt hogy valami bajod van/furcsa benned azt erzik.
12/12 anonim válasza:
Az én kutyusom sosem volt az a bújós fajta, mindig csak a labdáját hozta, hogy játszunk vele, igazi kis energia bomba..
1-2 nap volt a nemvártig, mikor este feküdtem az ágyban, felugrott, és hozzábújt a hasamhoz. Viccesen meg is jegyeztem a páromnak, hogy baba van?!
Teszteltem, pozitív lett.
Azóta ha odahívom magamhoz, mindig a hasamhoz ugrik, és belenyomja a buksiját. Sokkal bújósabb lett, és óvatosan közelít felém, szeretget-gondoskodik rólam, soha nem gondoltam volna, hogy ez a kis energiabomba egyszer ilyenné válik.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!