Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen nő?
Aki tényleg házias, jól tud főzni és szeret is, rendben tartja a házat, nem a férfitól várja el ezeket a munkákat. Ő szereti megcsinálni. De mindezek mellett dolgozik is valamit.
Az már csak bónusz ha mindezek mellett csinos és kedves és jó az ágyban.
Van akinek ilyen barátnője van? Van remény, hogy én is találjak egyszer egy ilyet? :))
"hanem a nő képtelen anya létére ezeket megcsinálni!"
De ha megcsinálja neki valaki, nem tök mindegy?
65- Én nem mondom azt hogy anyaként otthon lenni az egy egyszerű helyzet. Mert biztos hogy nem az, és az is hogy az egy fárasztó dolog.
De akkor erre mi a megoldás? Az átlag fizetés legyen 450 ezer forint. Plusz ami ugye bejön pluszba a gyerekre. Nyilván ebből a pénzből is el lehet napról napra éldegélni 3-4 embernek, ha nincs hitel, nincs nagy ház, max egy autó van kis fogyasztással. De ebből nem futja extra dolgokra. Én meg nem azért akarok családot, hogy vegetáljunk mellette.
Én elfogadom ha valaki így szeretne élni, én csak azt nem értem ti itt páran miért támadtok ennnyire durván ez miatt?!
Ilyen vagyok, szeretek főzni, imádok sütni és napi szinten takarítok, adok is magamra !
Van munkahelyem is.
Viszont rengeteg barátnőm rá faragott a párjával.
Konkrétan úgy kell takarítani a párjuk után mint egy 2 éves után. Na én nem fogom tönkretenni az életemet!
Mivel nagyon szeretem az életemet, és magamat, így én nem költöznék össze senkivel de nem is várnék valakit meleg finom vacsorával meg széttett lábakkal. A nagy büdös semmire.
Nem hiszem hogy valaha is fel fogom adni a szabadságomat.
Mindenem meg van, így senki nem tudna hozzám tenni semmit. Elvenni meg nem kell.
"Oké, anya létére megfizeti a házimunkát, de a gyerek majd, hogy is lesz életrevaló?"
Itt nekem páe logikai lépés kimaradt. Attól életrevaló valaki, mert az anyja rakta a krumplit fel főni?
“rendben tartja a házat, nem a férfitól várja el ezeket a munkákat. Ő szereti megcsinálni. De mindezek mellett dolgozik is valamit.”
Ez hol korrekt? Hogy igazságos? Vagy dolgozunk mindketten és megosztjuk a házimunkát, vagy valaki háztartásbeli de akkor neki miért kéne dolgoznia is?
68- Én épp a gyerekemért meg a családomért dolgoznék. Hogy járhasson jó iskolába, láthasson világot. Meg legyen mindene ami kelleni fog majd az életben. Ha én meghalok, tudjak mit hagyni rá, és ne csak adósságokat.
Nem hiszem hogy ettől rossz ember lennék. Vagy azért mert olyan nőt szeretnék aki házias, szeret főzni. Nem kényszernek éli ezt meg. Hanem örömmel készít el ezt azt. Vagy épp szereti a rendet így még amíg dolgozok be tud tenni egy mosást pl. Manapság már minden gépesítve van. Én is meg tudom ezt csinálni, de jól esne ha egy ilyen nő lenne a társam, mert tudnám hogy mellette a gyerekemnek is jó dolga lenne. Mert ilyen egy igazi anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!