Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen nő?

Figyelt kérdés

Aki tényleg házias, jól tud főzni és szeret is, rendben tartja a házat, nem a férfitól várja el ezeket a munkákat. Ő szereti megcsinálni. De mindezek mellett dolgozik is valamit.

Az már csak bónusz ha mindezek mellett csinos és kedves és jó az ágyban.

Van akinek ilyen barátnője van? Van remény, hogy én is találjak egyszer egy ilyet? :))

2024. jún. 7. 10:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/184 anonim ***** válasza:
76%
"Ask a man what makes a good wife and watch him describe a slave."
2024. jún. 7. 11:27
 32/184 anonim ***** válasza:
82%

"Sajnos vagy nem sajnos, a gyerekvállaláshoz pénz kell. A gyerek felneveléséhez szintén. Dolgozhatnék kevesebbet, de akkor lehet nem tudnám megadni a maximumot a leendő feleségemnek és gyerekeimnek."

Innen tudni, hogy a csávók nem akarnak gyereket.

"Oh, itt a kis szaros Ödönke, de cuki, SAJNOS vissza kell mennem dolgozni, és többet is kell dolgoznom, hát pénzből élünk, úgyhogy kevesebbet leszek itthon, ezért akartam gyereket, na de legyen kaja és tartsd a pinád, ha hazaértem, köszi, puszi."

2024. jún. 7. 11:30
 33/184 anonim ***** válasza:
88%

Pontosan erre gondoltam, #32-es.

Drága kérdező! Szerinted kinek kéne

"Oh, itt a kis szaros Ödönke, de cuki, SAJNOS vissza kell mennem dolgozni, és többet is kell dolgoznom, hát pénzből élünk"

ILYEN férfi?

2024. jún. 7. 11:36
 34/184 A kérdező kommentje:

32-es még ezt leírom, utána nem vitatkozom veletek! 😀

A nők elvárják hogy legyen pénz, minél több persze. Fussa minden hülyeségre amit kitalál magának a gyerekre. Legyen szép nagy felújított házunk, mindenből persze a legjobb mert olyan hogy egy másik nőnek jobb van, olyan nem létezhet. De mindezek mellett maradjak otthon, ne járjak el dolgozni, mert a gyereket ő nevelni nem tudja egyedül és hát unatkozik is otthon. Meg a házimunkát is csináljam meg legalább a felét, de a legjobb ha én főzök és takarítok mindennap is. Sőt szerintem az lenne a legjobb ha a gyereket is én hordanám ki, neked nőként azzal se legyen problémád. 😀

Viccelünk ugye? 😀

Inkább várok amíg találok egy értelmes nőt. Nekem többet nem kell olyan aki munka után csak a telefont tudja húzogatni. Akkor inkább maradok egyedül. 😀

Na pá csajok. Szép napot nektek!

2024. jún. 7. 11:38
 35/184 anonim ***** válasza:
90%
Én örülök, hogy nem lesz senkid.
2024. jún. 7. 11:39
 36/184 anonim ***** válasza:
91%

"mert a gyereket ő nevelni nem tudja egyedül"

NEM. Hanem a gyereknek az apjával töltött időre is szüksége van.

2024. jún. 7. 11:40
 37/184 A kérdező kommentje:

33-as Semmire se mentek pénz nélkül, azzal hogy ketten nézitek otthon cuki Ödönkét. Éretlen a gondolkodásotok.

De mindenki éljen úgy ahogy szeretne. Legyen ez a végszó. 😊

38/184 anonim ***** válasza:
91%

Mellesleg én férfi vagyok, csak hogy egy kis csorba essen azon az elképzeléseden, hogy itt csak összefogtak ellened a nők..

A civilizált voltam.

39/184 anonim ***** válasza:
85%

#37: "De mindenki éljen úgy ahogy szeretne."

Amíg nem hazárdíroszik másik ember életével. Értem ez alatt a gyereket, akit felelőtlenül világra hoznak olyan körülmények közé, hogy csak az egyik szülő lehet jelen az életében.

És én meg azt mondom, hogy legyen ez a végszó.

2024. jún. 7. 11:44
 40/184 anonim ***** válasza:
81%
#39 voltam: "hazárdírozik"
2024. jún. 7. 11:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!