Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen nő?

Figyelt kérdés

Aki tényleg házias, jól tud főzni és szeret is, rendben tartja a házat, nem a férfitól várja el ezeket a munkákat. Ő szereti megcsinálni. De mindezek mellett dolgozik is valamit.

Az már csak bónusz ha mindezek mellett csinos és kedves és jó az ágyban.

Van akinek ilyen barátnője van? Van remény, hogy én is találjak egyszer egy ilyet? :))

2024. jún. 7. 10:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/184 anonim ***** válasza:
88%

#9: "Sőt ha ilyen munkát kellene csinálniuk mint látjuk cselédnek érzik magukat. Itt ez a baj."

NEKED, drága kérdező, kifejezetten neked. Ugyanis a te problémád nem a világ problémája, csak hogy helyére tegyük a dolgokat.

2024. jún. 7. 10:56
 12/184 anonim ***** válasza:
92%

De minek, ha nem követelmény csak plusz, ha jól néz ki és jó az ágyban? Ennyi erővel bejáró nőt is felbérelhetnél vagy azzal mi a gond, hogy nem vállalja ingyen el?

Én ha azt akarom hogy házias legyen, akkor a számomra vonzó külső és a jó szex elengedhetetlen, akkor inkább csinálom vele közösen a munkát, kimosom, vasalom a cuccait, csipeszekkel aggatom fel a mosott bugyikat a szárítóra b*zmeg ha kell, csak ne olyannal kelljen együtt élnem, akiért nem vagyok oda.

2024. jún. 7. 10:57
 13/184 A kérdező kommentje:
Elég sok férfinek is még rajtam kívül, maradjunk ennyiben.😀 Csak mivel egyre több az ilyen hölgy, a férfiak kénytelenek belenyugodni a kialakult helyzetbe.
2024. jún. 7. 10:58
 14/184 anonim ***** válasza:
93%

De ismerem a szó jelentését és persze ki lehet forgatni azt amit leírtam. Teljesen nyilvánvaló dolog, hogy a nehezebb fizikai munkát a férfi fogja elvégezni és ez idő alatt a pár női tagja például megcsinálja azt ami könnyebb fizikai munka. Pl porszívózás, takarítás stb.

"azt vettem észre a mai fiatalabb nők között, hogy "büdös" nekik ez a munka"

Neked nem az? Pontosan ezt hangsúlyozod ki, hogy ne várják el a férfitól. Tehát ha nincs barátnőd akkor az igénytelenség teljes hiányával éldegélsz a mocsokban, koszban úgy, hogy bűzölög a konyha stb? Persze gondolom még most nem, mert anya megcsinálja, de hogyha ő nem lesz, akkor ki fogja?

"Az a baj, hogy a nőkben már nincs is erre igény, hogy csináljanak ilyesmit"

Mint már mondtam.. láthatóan benned sincs. A nők pedig nem szeretik az igénytelen férfiakat.

#5 voltam.

2024. jún. 7. 10:59
 15/184 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló. Ne forgasd ki amit írtam. Olyannal aki nem tetszik én se jönnék össze. De akik a környezetemben vannak "normális" nők, családanyák ők nem kimondottan csinosak. Inkább erre utalt ez a kijelentésem.
2024. jún. 7. 11:01
 16/184 Laylah ***** válasza:
95%
Ha abból indulunk ki, hogy lakásban lakunk, és te elvárod, hogy a nő a munkáján felül még főzzön is rád és a teljes háztartást ellássa egyedül, és nem érted, mi ezzel a probléma, az egy irdatlan nagy red flag.
2024. jún. 7. 11:03
 17/184 A kérdező kommentje:

14-es nyilvánvalóan nem olvastad végig azt amit írtam. És én nem vagyok igénytelen, kikérem magamnak. 😀

De egyszerűen te keress magadnak olyan férfit aki így szeret téged. Nem kell mindenben egyet értenie mindenkinek.

2024. jún. 7. 11:03
 18/184 A kérdező kommentje:

Jelenleg lakásban élek, de ha idővel képben lenne a család, majd családi házban szeretnék élni. Jelenleg két munkahelyen dolgozok. Reggel 6tól 2ig, illetve utána 2től este 6ig vagy 8ig. Mikor hogy. :)

Mindemellett ha vaolt kapcsolatom legalább heti egy két alkalommal elvittem étterembe, a kiadások jó részét én álltam. És mindezért én "cselédként" tartottam őt ugye otthon. 😅

2024. jún. 7. 11:06
 19/184 anonim ***** válasza:
94%

De igen, végig olvastam.

Nem vagy igénytelen, tehát akkor ellátod ezeket a feladatokat amiket kiemeltél itt, ugye?

Miért gondolod akkor, hogy egy párkapcsolat esetén neked már ezeket nem kell megtenni és csinálja csak a "házias nő", mert hát mégiscsak az a "dolga", hogy meleg étel legyen, tiszta ruha, nevelje a gyereket, takarítsa a házat stb..

Mi lenne mégis az elképzelés?

Gondolom akkor tudod biztosítani az anyagikat és keresel annyit, mint átlagban két ember. Jól sejtem?

Esetleg úgy gondoltad, hogy munka után amikor hazaértek te bevágod magad a gép elé, és a nő számára pedig kezdődik az otthoni műszak? :D

#14 voltam.

2024. jún. 7. 11:08
 20/184 anonim ***** válasza:
95%

#18: "Reggel 6tól 2ig, illetve utána 2től este 6ig vagy 8ig."

Ebben az esetben nem igazán jó ötlet családot alapítani. Mikor lennél együtt velük? Vagy a gyerekeket egyedül az anyjuk nevelje, mert az a "nődóga"?

2024. jún. 7. 11:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!