Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
El tudnátok képzelni a jövőt vele?
F/31
139: BAZ megyében élek, ingatlan amúgy van, tehát csak rezsi van.
Itt mindenki budapesti majom?
Én azt vallom, hogy keressünk kb ugyanannyit, de együtt is annyit, hogy pár éven belül egy lakás önerőre teljen.
Én jelenleg nőként nettó 300-as kezdőfizuval kezdtem a pályafutásom egyetem után, férfi részről is a kb 300-at igényelném, tehát ugyanannyit kb. És ez évről-évre nőjjön, mint az én fizum is. Nem akarok spórolni, nyomorogni. Szeretnék utazni, ÉLNI, szép lakásban élni, de azt nem 170 ezer forintból lehet... pont.
131 . Ezzel èn is így vagyok😄 130. Voltam. Nincs rá pènzem, de ha lenne is, azt magunkra költenènk a párommal inkább😂
Âltalánosságban írtam a havi 100ezret/ gyerek. Màr ha az ember normális èletet szeretne biztosítani a gyereknek, hogy hónap vègèn ne kelljen gondolkodni azon, hogy kaját vegyen, vízszámlát fizessen, pelenkát, vagy gyógyszert ha esetleg beteg lesz a gyerek.
Nálunk volt olyan hónap amikor kb 2 hèt különbsèggel ment teljesen tönkre a hűtő ès a mosógèp. Mindkettőt azonnal cserèlni kellett. Szóval -200 ezer egyetlen hónapon belül. Ha mèg emellett gyerek is lett volna, kb èhenhalunk.
Aztán máskor javíttatni kellett a hűtőt, + meghalt a mikrónk, vagy èpp a napokban kellett telefont cserèlnem mert az halt be egyik napról a másikra. Mindig van valami nyűg anyagilag, emellett egy gyerek kèsz nonstop pènznyelő.
141#
Múltkor még anyuval laktál🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!