Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
El tudnátok képzelni a jövőt vele?
F/31
100: tehát te örökre eltartani tervezed? tudod az ilyen nők szoktak félrelépni egy idő után a nagy családi idill közepette.
Elunja magát otthon, a már tinédzser gyerekkel nem kell annyit foglalkozni, aztán a netes udvarlók betalálnak...
98# 99#
Nem volt titok odaírtam hogy nem keres sokat, de a többit én megoldom.
Nem csinálok meg mindent helyette, hanem együtt csináljuk meg, együtt fejlődünk. És nem eltartottként tekintek rá hanem társként. Nem várom el hogy annyit keressen mint én, bőven elég hogy látom azt hogy csinálja, és ő is fejlődni szeretne.
105: tehát nem keres vele értelmezhető összeget, világos...
nincs ezzel baj amúgy, csak a nők szeretnek belekényelmesedni az ilyen helyzetekbe.
Aztán majd nézel nagyokat hogy már 15 éves a gyerek a nő meg továbbra is a "vállalkozásával" szeretne foglalkozni, te meg dolgozhatsz ezért egész nap.
107#
Nem fogok nézni, mert elég nagy célt tűzőtt ki ő is maga elé, amit 1-2 éven belül meg is fog valósítani. Tudod mindenki kicsiben kezdi, és úgy fejlődik tovább.
86
Elárulnád, hogy melyik munkáltatonak felel meg, hogy kisgyerekem van? 8ra viszem az oviba, es 4 kor hozom el?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!