Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
El tudnátok képzelni a jövőt vele?
F/31
84: miért ne lenne elég? a nő gyedje is van legalább 100, enyém 170, meg van amúgy lakás, ahol lehetünk.
Te mindennap lazacot akarsz enni hogy ennyi nem elég? vagy mit akarsz?
89: hagyjuk már! A gyerek után sincs sokkal több takarítani való, vagy a tiéd mindennap a szoba középre szarik?
Ez csak ilyen női duma arra hogy ők miért nem tudnak pl. részmunkaidőzni se a 5 éves óvodás gyerek mellett... mert azzal annyi de annyi dolog van...
"Azért nem küldi el dolgozni mert a legjobbat akarja a családjának. Azaz a gyerekre szánja az idejét egy anya, hogy ne egy idegen nevelje."
Hallottál már arról hogy közösség? A gyereknek is jobb ha emberek között van, már egész kis korától.
Persze jó szöveg ez a "ne idegen nevelje" a gyereket, ezért én otthon vagyok vele 10 éves koráig....
86#
Büszkén ki is húzom magam. Éltem én is mélyszegénységben, dobáltak ide oda gyerekkoromban.
Büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan családi formát biztosítok a páromnak és a gyerekemnek amilyenre vágytam. Nagyon sok munka van mögötte, de megéri, és még most is azt nézem hol tudok még tovább fejlődni.
És a párom.is dolgozik, már az hogy otthon megcsinál csomó mindent, ellátja a gyereket, mellette csinálja a vállalkozást. De mikor hazamegyek nem egy nyomortól lelkileg megtört nő van mellettem, hanem egy boldog kiegyensúlyozott.
Ja és még a házimunkába is besegítek neki.
" De mikor hazamegyek nem egy nyomortól lelkileg megtört nő van mellettem, hanem egy boldog kiegyensúlyozott.
Ja és még a házimunkába is besegítek neki."
Megtalálta a tökéletes pasit. Dolgozik helyette, takarít helyette, főz helyette :D
98
Tudod nem mindenki irigy azzal a nővel szemben aki kihordta majd életet adott a közös gyereküknek. Normális helyeken nincs enyém, tiéd de ha neked ennyire fáj eltartani bárkit is, ne vállalj gyereket és nincs gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!