Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Alapítanátok családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?

Figyelt kérdés

El tudnátok képzelni a jövőt vele?

F/31

2021. dec. 22. 12:03
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/217 A kérdező kommentje:

84: miért ne lenne elég? a nő gyedje is van legalább 100, enyém 170, meg van amúgy lakás, ahol lehetünk.

Te mindennap lazacot akarsz enni hogy ennyi nem elég? vagy mit akarsz?

2021. dec. 22. 14:11
 92/217 A kérdező kommentje:

89: hagyjuk már! A gyerek után sincs sokkal több takarítani való, vagy a tiéd mindennap a szoba középre szarik?

Ez csak ilyen női duma arra hogy ők miért nem tudnak pl. részmunkaidőzni se a 5 éves óvodás gyerek mellett... mert azzal annyi de annyi dolog van...

2021. dec. 22. 14:13
 93/217 anonim ***** válasza:
15%
Nincs értelme ezeknek a kérdéseknek , a mai nők 90% -nak elvárása,hogy legyen saját lakásod min egy panel, havi 4-500 ezer ft fizetésed és egy normális autó sem árt! A 20 éves suzuki nem ide tartozik!
2021. dec. 22. 14:13
 94/217 A kérdező kommentje:

"Azért nem küldi el dolgozni mert a legjobbat akarja a családjának. Azaz a gyerekre szánja az idejét egy anya, hogy ne egy idegen nevelje."

Hallottál már arról hogy közösség? A gyereknek is jobb ha emberek között van, már egész kis korától.

Persze jó szöveg ez a "ne idegen nevelje" a gyereket, ezért én otthon vagyok vele 10 éves koráig....

2021. dec. 22. 14:16
 95/217 anonim ***** válasza:
100%

86#

Büszkén ki is húzom magam. Éltem én is mélyszegénységben, dobáltak ide oda gyerekkoromban.

Büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan családi formát biztosítok a páromnak és a gyerekemnek amilyenre vágytam. Nagyon sok munka van mögötte, de megéri, és még most is azt nézem hol tudok még tovább fejlődni.

És a párom.is dolgozik, már az hogy otthon megcsinál csomó mindent, ellátja a gyereket, mellette csinálja a vállalkozást. De mikor hazamegyek nem egy nyomortól lelkileg megtört nő van mellettem, hanem egy boldog kiegyensúlyozott.

Ja és még a házimunkába is besegítek neki.

2021. dec. 22. 14:17
 96/217 anonim ***** válasza:
91%
Hát BAZ megyében inkább én sem járatnám közösségbe a gyerekemet ha lenne, a sok neveletlen purdé közé ami azt illeti... :D
2021. dec. 22. 14:18
 97/217 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam már arról, hogy közösség :) nem a 4 fal között kell ülni, de én csak úgy fogok szülni ha én nevelhetem, én adhatom át neki a dolgokat. Nem azért mert lusta vagyok dolgozni, hisz az se kis melo, hanem mert nem azért szülnék hogy utána dísz legyen és más nevelje. Sorry, lehet saját gondolatom és ha fel teszel egy kérdést lehet rá saját válaszom anélkül hogy felkérdeznél?
2021. dec. 22. 14:20
 98/217 A kérdező kommentje:
95: milyen vállalkozást? az ilyen csoda női vállalkozások úgy szoktak kinézni hogy kitalálnak valami teljesen piacképtelen dolgot, aztán "csinálják", a valóságban meg a férjük pénzéből élnek...
2021. dec. 22. 14:20
 99/217 A kérdező kommentje:

" De mikor hazamegyek nem egy nyomortól lelkileg megtört nő van mellettem, hanem egy boldog kiegyensúlyozott.

Ja és még a házimunkába is besegítek neki."

Megtalálta a tökéletes pasit. Dolgozik helyette, takarít helyette, főz helyette :D

2021. dec. 22. 14:22
 100/217 anonim ***** válasza:
100%

98

Tudod nem mindenki irigy azzal a nővel szemben aki kihordta majd életet adott a közös gyereküknek. Normális helyeken nincs enyém, tiéd de ha neked ennyire fáj eltartani bárkit is, ne vállalj gyereket és nincs gond

2021. dec. 22. 14:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!