Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Alapítanátok családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?

Figyelt kérdés

El tudnátok képzelni a jövőt vele?

F/31

2021. dec. 22. 12:03
 211/217 anonim ***** válasza:
100%
210. Akinek esze van, biztos nem👍
2021. dec. 22. 23:10
 212/217 anonim ***** válasza:
93%
Balázska, ha ismerkedsz egy csajjal, mutasd már meg neki a gyakoris kérdéseidet, sztem az gázabb, mint a nettó 170-es fizu :D
2021. dec. 22. 23:14
 213/217 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták, próbálkozz egy saját magadnál is sokkal csóróbb csajnál,pl aki írni, olvasni sem tud, segélyen él, a környékeden biztos akad pár, nekik lehet jó leszel, akár a családiért még szül is neked pár pulyát.:D
2021. dec. 22. 23:46
 214/217 anonim ***** válasza:
76%
Valahogy a csorok is szaporodnak
2021. dec. 23. 00:06
 215/217 anonim ***** válasza:
64%
214. Elèg szomorú.
2021. dec. 23. 00:27
 216/217 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj Balázska. Sírás helyett. Most nincs se csaj, se gyerek, rakj félre abból a nettó 170-ből. Minden hónapban valamennyit. Aztán ha van elég pénzed, tanulj ki egy szakmát. Villanyszerelő, vízvezetékszerelő vagy ami tetszik. Van egy csomó hiányszakma. Kitanulod, és mindjárt nem 170 a nettó. Tessék belevágni. Egy asszonnyal és egy gyerekkel már bent ragadnál ezen a szinten, egyedülállóként csak a saját szakmai fejlődésedre kell figyelned és koncentrálnod. Szóval ez egy istenes helyzet, hogy elindulj valamerre. A 170 nettó meg pont elég arra, hogy magadat eltartsd és kitanulj valami szakmát.

Én 1 éve kezdtem új szakmát tanulni. Szűkös egy év volt rohadt sok tanulással. De nem sokára kezdhetek az új melóhelyemen nettó 325 ezres pályakezdő fizetésért. És ha keményen odateszem magam, ennek a dupláját megkaphatom 5 év múlva már. De ehhez keményen melózni kell. Sírással nem megy.

2021. dec. 23. 00:45
 217/217 anonim ***** válasza:
100%

#216 de nem érted hogy őnagyságát nem érdekeli egyik szakma se? Csak az informatika, de ahhoz meg buta.

Itt az a helyzet hogy van egy csóró gyerek akinek lenne lehetősége változtatni de nem akarja igazán ahhoz hogy tegyen érte valamit és ne csak sirankozzon.

És ez a borzasztó gyerekes hisztis értetlen céltalan felfogás rosszabb mint a fizetése.

2021. dec. 23. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!