Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
El tudnátok képzelni a jövőt vele?
F/31
" A havi kaja nálunk úgy 400 ban szokott megállni."
Mert nő vagy és nem tudod beosztani a pénzt...
Pár hónapja még egyedül laktam és simán kijöttem 70ből ételre havonta.
Úgy osztottam be hogy egy hétre van 15 ezer + maradék arra a plusz pár napra.
És érdekes módon mindig be tudtam vásárolni 1 hétre ennyiből.
S ettem rendesen húst is. Igaz felesleges dolgokat nem vásároltam.
175# mikor elviszem a gyereket ruhát venni, nem drága puccos helyre hanem a kikbe vagy a pepcoba már ott simán otthagyok 20 ezret. Öltöztettél te már ovis gyereket? Akinél van olyan ruha ami 1x visel mert tönkreteszi?
Vagy amikor néz rád a gyerek , mert megtetszik neki valami, nem fogok mindig nemet mondani hogy ne haragudj erre most nincs keret. Vagy ha nagyobb és menni szeretne mondjuk moziba, vagy pizzázni, vagy akárhova. Ha a te életed egy rakás kaki, legalább mást ne akarj magad szintjére húzni. Gyönyörű családi képet látna. Habár nem sok esélyed van arra hogy bárki alád feküdjön.
Ja ès nem eszünk semmi különlegeset. Èn leginkább Normál natúr húsok, zöldsègek, tojás, magvak, tejtermèkek. A fèrjem meg hús mellè inkább krumplit tèsztát rizst eszik, minimális egyèb zöldsèget. Egyszerűen csak rohadtul drága a kaja. + Ugye amint írtam, teszünk megtakarításba is minden hónapban. Ez mindkettőnknek fontos.
Ha nincs megtakarításunk, anno a covid korlátozások alatt pl èhen haltunk volna mert mindketten elvesztettük a munkánkat, ès amit átmenetileg találtunk, sokkal kevesebbet fizetett.
Szóval a takarèkoskodásból nem engedünk.
Egy gyerek mellett mèg sokkal fontosabb, hogy legyen mihez nyúlni, legyen mindig fèlretett pènz is. 170+ a leendő partnered fizetèse iszonyat kevès lesz. Ha csak el nem veszel egy politikust aki keres 800 vagy 1 milla felett havonta.
182
K*rvára nem vagyok kivétel! Nem is hinned mennyire nem
181# te kijössz hetvenből a kajával. Azt szorozd 3x. Az már 210 ezer. A rezsi 40 ezer. Az már 250 ezer. A háztartási dolgok legyen plusz havi 10 ezer. Utazásra legyen mondjuk 20 ezer. Ruhát nem vettél még. A gyereknek játék, pelenka, cumisüveg, gyereknek felnőttnek egyaránt vitaminok. El is ment az egész pénz...
És még nem volt szórakozás, ne adj isten valami gépet kell venni, telefont stb...
185
Ez szuper, hogy magyon szeretnél! De sajnos a ruha is irto drága, ahogy írják. Egy pepco-kik kör lazán 20 ezer/hó/gyerek! És az a legolcsóbb! Csak mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!