Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
El tudnátok képzelni a jövőt vele?
F/31
Nem, nem kezdenék ennyit kereső emberrel. Nem vagyok, vállalkozó, nem vagyok informatikus, nem vagyok irodista, alkalmazott vagyok de 250-et keresek. Minimum ennyit keressen a partnerem is.
Ne haragudj, de nem nyomorogva tervezem leélni az életünket.
16-17-20 éves koromban rengetegnek tűnt amikor a mekiben megkerestem 160+ ezer forintot, de akkor nem kellett, ételre, számlákra, lakhatásra költenem, anyukám kb 20-30 ezer forintot sarcolt le, de azt is azért, mert ragaszkodtam hozzá, hogy ha már dolgozom, akkor valamivel járuljak hozzá a lakhatásomhoz.
Szóval felnőtt emebernek, főleg ha családot, gyereket akar, rohadt kevés elindulásnak a havi 170 ezer, kivéve ha a partner megkeresi a dupláját, tripláját.
A gyerek kb onnantól elkezdi vinni a pénzt, hogy beágyazódott.
Változtatni bármikornlehet, csak akarni kell, de mivel jó ideje követem a kérdéseidet és látom, hogy csak a nyavalygás, kifogás hátán kifogás megy, így tisztában vagyok vele, hogy neked a jóságos Úristen is adhatna tanácsot, arra is lenne kifogásod.
Illetve mindenki egy köcsög,önző, anyagias entitás, csak te vagy az áldozat, akivel kibabrált az élet.
"250-et keresek. "
tehát 80 ezer forinttal többet keresel és rázod magad hogy te mennyivel többre vitted és nem kezdenél ilyen csóróval mint én?
Oké...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!