Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
El tudnátok képzelni a jövőt vele?
F/31
159# 160#
Lesz kaja meg ruha, huu de nagy életcél. Hol marad az élet? A szórakozás? A hobbi?
Én 3 főre elköltök simán napi 3000 kajára, de van mikor többet is. Egy babának azért még drágább dolgok kellenek. Ha csak a tápszert nézem, a , a babakaját, a gyümiket, már sokkal több. És ez csak a kaja.
Azt a gyereket programokra is kell vinni, nem mondhatod neki hogy bocsi de apunak nincs kedve többet dolgozni, vagy jobb helyet keresni.
Azért egy nőt is illik programokra néha napján elvinni. Nem azt mondom, meg lehet élni ebből is, de ebből csak a nagyon alap dolgok vannak meg. És melyik ember az aki nem vágyik szórakozásra? Kikapcsolodásra? Ha találsz is egy nőt azt nagyon hamar behúzod a szintedre, és menekülni fog egy idő után Tőled.
165
Az tényleg habzsi dőzsi, hogy elviszed a gyereket egy évre a balcsira?
P.. nem is tudtam, hogy vettél lakást!
166: levezettük hogy a rezsi után 300 ezerből (ha legalább olyan szintű melója van a nőnek mint nekem, ami ugye szerintetek egy 0), meg lehet élni.
Félrerakni is lehet belőle. Igen, nyaralni is.
169
Hoogyne! Aztán van egy gyerekunk, a tesód meg beallit, hogy kéri anfelét (jogosan)
Egyebként, NYILVÁN nem szülne senki anyóspajtáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!