Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
El tudnátok képzelni a jövőt vele?
F/31
Én nem vagyok aranyásó, nem nézem le a kerdezőt sem, de mi sajnos Magyarorszagon élünk, és 170 ezerből, meg a lemaximalizált GYED.emből, egyszeruen nem tudnánk megélni! 2 gyerekünk van, kicsik! Ovodába iskolába hordom oket, egyedul, mert a férjem vállalkozó, és 12-14 órákat dolgozik, (nyilván nem mindig, de sokszor)
Tehát egyedul rám marad az osszes házimunka, a főzés, a mosás-teregetés, takaritas, vasalás, bevásárlas, gyerekek hurcolászása, ha vissza mennék dolgozni, keresnék kb netto 300 ezret, de akkor mivel én is dolgoznék, a férjemnek be kellene segitenie a házimunkába, gyerekekkel való foglalkozásba(nem csak a jó pillanatokba) ....de akkor meg az ő oldalán bukunk sokkal több
pénzt, mint amit én amugy meg tudnék keresni. (Mert ugye ha mindketten dolgozunk munkahelyen, akkor ugy fer, ha feleződik a házimunka/gyerekek koruli munka) Igy viszont van időm magamra, van időm a férjemre, van minőségi időm a gyerekekre.... nyáron van hova tenni őket, es még sorolhatnám! De az, hogy az én alig pár ezres gyedembol/gyesembol, meg a te 170 ezres fizudból éljünk 4en, rádasul szarul a mostani árakat elnézve....mindezt úgy, hogy szarba sem veszed a házimunkát, ami szerinted lóf*sz, es könnyü...számomra nem perspektíva
122#
Mi tart vissza attól hogy vállalkozásba kezdj?
125
Nekem ez igazából mindegy! De magamnak, és a gyerekeimnek én azért mégiscsak a legjobbat szeretném!
122
Miért, jómódú pasi, aki szorgalmas, rendesen dolgozik, az nem lehet rendes tisztesseges?
Hát, nekem azért szimpatikusabb egy olyan pasi, aki vallalkozó, mint egy olyan, aki kibukott az egyetemrol, es havi 170 ezerbol, ami szerinte rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!