Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
El tudnátok képzelni a jövőt vele?
F/31
80: a háztartás vezetése lepkefing a mai világban ahol mosógép van és társai! Férfiként én is pillanatok alatt megcsinálom!
A főzés elvihet több időt is, de ugye a mai nők nem is főznek már!
Bazsi, vannak az érett férfiak és vannak az éretlenebbek. Döntsd el te melyik vagy.
Namost ha a nő otthon van a gyerekkel, akkor neked sokkal jobban oda kell tenned magadat.
Egy ovis gyerek mellett is részmunka idő vállalható. Mert vinni, érte menni, ha beteg otthon lenni vele.
Én nem is küldtem vissza a párom dolgozni még az ovi első évében sem, utána támogattam egy vállalkozás indításában, így rugalmasan tudja kezelni az időpontokat. Nem keres sokat, de maximálisan el tudja látni mellette a gyereket is. Én meg a többit megoldom.
78
Nem vagyok pénzéhes, sem aranyásó! De normális nő, tényleg nem szül ennyi pénzre. 170 ezer forint mire elég???? Semmire! Meg az én gyedem...semmire nem elég
Gyerek plusz háztartás mellett, nem "lepkefing".
Főzni mosni takarítani szinte mindennap kell, ezt egy nő munka mellett is megcsinálja. Sok férfi pedig semmiben sem segít a feleségének. Egyébként a háztartás vezetés nem csak annyiból áll hogy kimosol.
82: persze hogy nem küldöd melózni...te büszkén eltartod és kihúzod magad hogy ez mennyire férfias...
Pedig az ovi egész délelőttös foglalkozás, mellette miért nem lehet mondjuk napi 6 órában melózni?
Elárulnád?
Persze, kényelmesebb a nőknek ha otthon netezhetnek amíg a gyerek oviban van, meg felmoshatják egyszer a padlót illusztrálva hogy ők milyen háziasak....
85: ez se igaz, nem kell naponta takarítani..én éltem egyedül, prímán vezettem a háztartást, rohadtul nem kell naponta takarítani..mármint nem mindent.
Porolni elég hetente, porszívózni meg 2-3 naponta. A mosdót lehet esetleg naponta tisztíteni ha alergiásabb vagy rá, de igazából azt is elég 2-3 naponta.
Azért nem küldi el dolgozni mert a legjobbat akarja a családjának. Azaz a gyerekre szánja az idejét egy anya, hogy ne egy idegen nevelje.
De figyi veled sztem a legtöbb nő akkorsem vállalna gyereket ha több milliót keresnél. Meg is örülnék ettől a stílustól mindennap.
87
Mert egyedül éltél te szerencsétlen 😂 egy gyerek mellett több takarítani való van. Egyedül vagy ennyire okos vagy segít valaki kitalálni ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!