Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Alapítanátok családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?

Figyelt kérdés

El tudnátok képzelni a jövőt vele?

F/31

2021. dec. 22. 12:03
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/217 A kérdező kommentje:

80: a háztartás vezetése lepkefing a mai világban ahol mosógép van és társai! Férfiként én is pillanatok alatt megcsinálom!

A főzés elvihet több időt is, de ugye a mai nők nem is főznek már!

2021. dec. 22. 14:03
 82/217 anonim ***** válasza:
100%

Bazsi, vannak az érett férfiak és vannak az éretlenebbek. Döntsd el te melyik vagy.

Namost ha a nő otthon van a gyerekkel, akkor neked sokkal jobban oda kell tenned magadat.

Egy ovis gyerek mellett is részmunka idő vállalható. Mert vinni, érte menni, ha beteg otthon lenni vele.

Én nem is küldtem vissza a párom dolgozni még az ovi első évében sem, utána támogattam egy vállalkozás indításában, így rugalmasan tudja kezelni az időpontokat. Nem keres sokat, de maximálisan el tudja látni mellette a gyereket is. Én meg a többit megoldom.

2021. dec. 22. 14:04
 83/217 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak mosásbol áll a háztartás:) és én főzök ahogy sokan körülöttem, szóval nem értem azt a részét sem. De tegyük fel van bejárónő, akkor is sok melo van egy gyerekkel
 84/217 anonim ***** válasza:
100%

78

Nem vagyok pénzéhes, sem aranyásó! De normális nő, tényleg nem szül ennyi pénzre. 170 ezer forint mire elég???? Semmire! Meg az én gyedem...semmire nem elég

85/217 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek plusz háztartás mellett, nem "lepkefing".

Főzni mosni takarítani szinte mindennap kell, ezt egy nő munka mellett is megcsinálja. Sok férfi pedig semmiben sem segít a feleségének. Egyébként a háztartás vezetés nem csak annyiból áll hogy kimosol.

2021. dec. 22. 14:06
 86/217 A kérdező kommentje:

82: persze hogy nem küldöd melózni...te büszkén eltartod és kihúzod magad hogy ez mennyire férfias...

Pedig az ovi egész délelőttös foglalkozás, mellette miért nem lehet mondjuk napi 6 órában melózni?

Elárulnád?

Persze, kényelmesebb a nőknek ha otthon netezhetnek amíg a gyerek oviban van, meg felmoshatják egyszer a padlót illusztrálva hogy ők milyen háziasak....

2021. dec. 22. 14:07
 87/217 A kérdező kommentje:

85: ez se igaz, nem kell naponta takarítani..én éltem egyedül, prímán vezettem a háztartást, rohadtul nem kell naponta takarítani..mármint nem mindent.

Porolni elég hetente, porszívózni meg 2-3 naponta. A mosdót lehet esetleg naponta tisztíteni ha alergiásabb vagy rá, de igazából azt is elég 2-3 naponta.

2021. dec. 22. 14:08
 88/217 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem küldi el dolgozni mert a legjobbat akarja a családjának. Azaz a gyerekre szánja az idejét egy anya, hogy ne egy idegen nevelje.

De figyi veled sztem a legtöbb nő akkorsem vállalna gyereket ha több milliót keresnél. Meg is örülnék ettől a stílustól mindennap.

2021. dec. 22. 14:08
 89/217 anonim ***** válasza:
100%

87

Mert egyedül éltél te szerencsétlen 😂 egy gyerek mellett több takarítani való van. Egyedül vagy ennyire okos vagy segít valaki kitalálni ezeket?

2021. dec. 22. 14:09
 90/217 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hallottam mentális betegségekre nem szabad inni, mert csak súlyosbítja azt. Ugye leálltál már az alkoholizálással, vagy annak a nettó 170-nek is a felét valami kannásra vered el?
2021. dec. 22. 14:10
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!