Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
El tudnátok képzelni a jövőt vele?
F/31
A gyerek az pénz kérdés! Pont! Ezen nincs mot vitázmi! Egy gyereo kezdo ktge ugy 1M.
Es akkor még meg sem szuletett! (Igen, ebben benne van a halapénz a dokinak)
108: ismerjük ezeket. hatalmas célok, s hamarosan meg is valósul. csak éppen most még 2 fillér alig van belőle...
de sajnos dolgozni mellette nem lehet.
109: pl. bármelyik gyorsétterembe felvesznek ilyen nőket, délelőttös műszakba.
Ja hogy az neked nem megfelelő? nem baj, majd a pasi dolgozik...
Befejeznéd, hogy más családot szapulsz? Mi közöd van hozzá? A férjnek így jó, a nőnek így jó, a gyereknek így jó, akkor te mint megtestesült férfiisten mi jogon szólsz bele?
Annyira irritáló vagy.
114: Azt viszont látom hogy neked teljesen megfelelő eltartani egy felnőtt, munkaképes nőt.
Kettőnk közül szerintem nem én vagyok a manipulált férfi.
118#
Nem ismered a párom, 100x több benne a lelkesedés mint benned.
A gyereknek is teljesen jó, emiatt se legyenek álmatlan éjszakáid.
Sőt nekem is jó, élvezem ahogy aratom a munkám és fejlődésem gyümölcsét. Amíg te csak álmodozol ezekről, én már ebben élek. De ne add fel, még neked is összejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!