Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
El tudnátok képzelni a jövőt vele?
F/31
Ha tetszik az ápoló nő fizetése akkor csak úgy mondom hogy bértáblában vagyunk tehát a baz megyei kórházban is ugyanannyit lehet keresni mint a többiben.
És férfi apolot is keresnek.
Sok tanulással és túlórával, potlekkal te is kereshetsz annyit. Persze ahhoz tenni kell.
39#
Az összes kérdésedről süt a negatívitás. Ha tanácsot adnak akkor mindenre van kifogás. Olyan ez mint mikor várod hogy a sült galamb a szádba repüljön.
Egy nőnél.is gáz ha sokat panaszkodik síránkozik. A férfiaknál még gázabb. Benned nincs meg a kellő eltökéltség sem.párkapcsolathoz, sem családalapításhoz.
41: leírtam, az informatika érdekel, de kibuktam suliból. ami még érdekel az a közgáz, matekos dolgok. de ezekre a helyekre is nagyon sok pont kell.
Meg elmentek már az évek, nincs nekem arra pénzem hogy iskolás legyek évekig.
Melózom és ennyit adnak, ez van.
43: te nem fogod fel hogy ha nem én fogok ennyit keresni, más attól még fog? nem érted ezt meg?
mi a ló**szt nem lehet megérteni azon hogy az országban vannak ilyen bérek is?
Melo mellett hétvégente is lehet tanulni. Sose késő. Vannak levelező szakok is.
"Melozom és ennyit adnak, ez van"
Ha ezt elfogadtad akkor ne síránkozz.
39 - És mi tart vissza attól, hogy programozz? Otthon a gép, feltelepíted a node.js-t, a vscode-ot és legalább az alapokat megtanulod, aztán elmész tanfolyamra. Vagy tanulj java-t. Vagy legyél rendszerüzemeltető.
Amúgy rohadt negatív tényleg az összes kérdésed ahogy előttem mondták. Nagyon fárasztó olvasni is őket
45
Vannak! Én ezt tudom! De ettol még nem alapitanék családot egy ilyen bérezésü emberrel...
Emberek, itt mindenki funkcionális analfabéta? Én egy szóval se írtam hogy nekem ez a pénz kevés.
köszönöm, megélek belőle!
Én azt kérdeztem hogy alapítanának a nők családot egy ilyen pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!