Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Alapítanátok családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?

Figyelt kérdés

El tudnátok képzelni a jövőt vele?

F/31

2021. dec. 22. 12:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/217 A kérdező kommentje:
Bakter! Errefelé ilyen fizetések vannak, ennyi! Miről beszéltek?
2021. dec. 22. 12:43
 22/217 anonim ***** válasza:
86%
Hol is laksz? Mindig lehettöbbet keresni, ha kicsit hajlandó lennél tovább fejlődni. Mi a foglalkozásod?
2021. dec. 22. 12:47
 23/217 anonim ***** válasza:
88%
Hol? Borsodban? Mert egyszer meg azon panaszkodtál hogy Pesten ennyit tudnál keresni. Gyanús hogy igazat mondasz-e
2021. dec. 22. 12:48
 24/217 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod,hogy keveset keresel,különben nem írtál volna ki kérdést. Figyu..valakinek biztos jó. Aki kevesebbet keres ennél is,vagy aki nem akar veled családot alapítani. Egzisztencia az nagyon fontos...neked nem igazán van
2021. dec. 22. 12:49
 25/217 anonim ***** válasza:
33%
A normális az lenne,ha egy nő is bizonyos anyagi színtel szállna be egy kapcsolatba.
2021. dec. 22. 12:51
 26/217 A kérdező kommentje:

BAz megye, Ózd környéke! Itt szinte jónak is számít ennyi fizetés.

Ti itt mind burokban éltek?

2021. dec. 22. 12:51
 27/217 anonim ***** válasza:
20%
13-aska, ha kölykösödsz, akkor téged is úgy kell eltartigálni, mert a gyes a nullával egyenlő. Nem a pasitól kell várni mindent, hanem ha egyenjogúság van, akkor teremtsd meg te a biztonságot.
2021. dec. 22. 12:56
 28/217 anonim ***** válasza:
72%

A francokat. 3-as vagyok. Tudom, mi megy itt Magyarországon, hogy mennyire keveset keres az átlag munkás. De aki akar az tud tenni magáért. Én mindennap beöltözve kínlódom azért a 300 ezerért a Covid Intenzíven. Szerintem, ahogy s habitusodból ítélem, életedben nem dolgoztál annyit, mint amennyit én dolgozom több, mint egy éve. Amivel nincs baj, mert a mottóm, hogy aki nem dolgozik, ne is egyék, másrészről imádom a munkám, harmadrészt, még ebben a szakmában is, ami most annyira lent van társadalmilag, még ebben is lehet fejlődni, meg többet kihozni anyagilag. Ja, hogy ahhoz hajnal 3-kor kell felkelni, hogy tanuljak, elinduljak meloba, nyelvvizsgákra készülni, időt, energiát áldozni, pénzt félretenni, tervezni, naptár szerint élni egy ideig, beosztani mindent Ja, hogy szerinted a nők netezgetnek, nem dolgoznak. Te elmebeteg vagy, komolyan. Most nem csak rám igaz ez, hanem másokra is, akik dolgoznak amíg te ilyeneken gondolkodsz, meg sirábkozol. Nagyon visszataszító, hamarabb jönnék össze az első szembe jövő közmunkással, mint veled.

Nem értem, mi van a férfiakkal körülöttem. Az a gáz, hogy nem csak gyiken, de magam körül is ezt látom. Meg sokan jönnek ezzel, hogy a magyar nő aranyásó. Megtudnád te más országban, ahol bár magasabb az élet színvonal, de sokkal többet, más szervezésben, durvább szabályok szerint dolgoznak. Gondolkozz azon el, hogy hiába szidod a nőket, minket nem fognak máglyán elégetni azért, mert te szíved szerint odadobnál minket. Ha nem változtatsz, a magatartásodon, csak boldogtalanabb leszel, most van még esélyed összeszedni magad. Akárhol élsz, ha akarsz tudsz feljebb menni. Ha nem megy, akkor elmehetsz más városba, országba.

2021. dec. 22. 12:58
 29/217 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó vagyok, szintén Borsod. Na szóval ne kamuzz, menj a Bosch-ba, mellette másodozz, tanulj nyelvet, vagy menj ki Németországba ha gyereket akarsz nevelni, ne siránkozz..
2021. dec. 22. 13:00
 30/217 A kérdező kommentje:

29: A Boschba nincs jobb fizetés...örülök neki hogy te 300 at keresel a kórházban, én meg ennyit, ez van.

S nem fogok emellette másodállásozni, mert menni is alig bírok műszak után, olyan fárasztó.

Külföldre se megyek ki, éltem ott, elég volt.

2021. dec. 22. 13:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!