Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
El tudnátok képzelni a jövőt vele?
F/31
31: Ja, kifogás...én kérek elnézést hogy ebben a balkáni országban ilyen bérek vannak!
Nem lehet mindenki informatikus meg burkoló Pesten!
"S nem fogok emellette másodállásozni, mert menni is alig bírok műszak után, olyan fárasztó"
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
2-es komment: "De mi a lehetőség? A nettó 170? Ennyit itt is adnak tróger munkára BAZ megyében, ráadásul könnyű fizikai meló,napi 8 órában."
Köszi Balázska a sok ellentmondást...
36: ember, sérült vagyok testileg, volt egy súlyos tüdőbetegségem, nem vagyok 100 % os testileg.
De nagyon nevetséges ahogy aláztok egy dolgozó embert...mit kellene csinálni? Dolgozzak napi 16 órát mint a középkorban?
32#
Igen ez kifogás.
Mitart vissza attól hogy kitanulj egy burkoló szakmát?
De már milliószor le lett írva. Te neked nem a pénz mennyisége miatt nincs nőd, hanem.mert ilyen negatív embert mint te messziről kerülnek.
38: Pontosan mi a nagyon negatív bennem? Leírtam hogy keresek és megkérdeztem hogy a nők gyerekeznének e egy ilyen pasival.
S nem, nem akarok burkoló lenni. Az informatika érdekel egyedül, de ahhoz nem volt agyam (kibuktam egyetemről háromszor is)
"Csak éppen egy ilyen pasi mellett a nőnek is dolgoznia kell, nem ülhet otthon internetezve, stb."
De ülhetek, te kis nyomi. :) Több, mint duplaannyit keresek itthonról végezhető munkával és még netezni is van időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!