Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Alapítanátok családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?

Figyelt kérdés

El tudnátok képzelni a jövőt vele?

F/31

2021. dec. 22. 12:03
 171/217 A kérdező kommentje:
170: te mit hoznál a kapcsolatba?
2021. dec. 22. 20:48
 172/217 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs megfelelő egzisztenciád, szerintem felesleges gyereken gondolkodnod, az ő életét is tönkre tennéd.
2021. dec. 22. 20:51
 173/217 anonim ***** válasza:
100%

Kèrdező, nem vagy hajlandó felfogni, hogy ennyi pènz baromi kevès a gyerekvállaláshoz, ès nem a puccparádè èletre gondolok, hanem normàlisra.

Mi pl ketten együtt a fèrjemmel keresünk 425 ezret. Ès ebből jövünk ki ketten normális szinten. Ez egyenlő azzal, hogy van egy saját hitelmentes kis házunk, tudunk megtakarítani, van lehetősègünk èlni- szórakozni munka mellett, tömegközlekedèssel utazunk, ès ennyi. Akárhogy számolom, ebbe a pènzbe egy gyerek sem fèrne bele. Igaz, mi nem is szeretnènk egyáltalán, szóval nekünk ez egyáltalán nem problèma.

Aki viszont normál èletszínvonalon felelősségteljesen szeretne gyereket vállalni, annak ennèl több pènzre van szüksège.

Aki nyomorba szaporodik, persze megteheti, mivel a törvèny nem tiltja, egy bizonyos szintig, csak azt ne nevezzük felelős szülőknek.

Baromira nem vagy kèpben a gyerekvállalás anyagi rèszèt tekintve. Èn pl igen, mert több gyerekes ismerősünk is van. Hidd el, a többsèg akik nem igazán gondoltak bele mit is vállalnak, ès ehhez bizony nincs elèg bevètelük, fogják a fejüket minden hónap vègèn...

2021. dec. 22. 20:54
 174/217 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a 173as válaszoló véleményét! 170 ezer ft egyszerüen nulla. Semmi. A havibevasárlás nem jön ki belőle!
2021. dec. 22. 20:57
 175/217 A kérdező kommentje:

173: hitelmentes házzal mi a francra vertek el havi 425 ezret? Ha 100 a rezsi a háza ami már soknak számít, akkor is marad 325.

Napi 10 ezer forint. Ennyit nem sikerült beosztani? Hagyjál már..

2021. dec. 22. 21:04
 176/217 A kérdező kommentje:

174: nyilván aki drága húsokat eszik meg mindenféle egzotikus dolgot, annak ez semmi!

Az én havi kosztom 70 ezer körül van! S ha nagyon kéne, le tudnám vinni 40 re is akár.

Igaz ott már nem ennék valami változatosan, de még mindig egészséges étrend lenne.

2021. dec. 22. 21:06
 177/217 anonim ***** válasza:
100%

Mint írtam, alap megèlhetèsre, ès megtakarításra. Mit nem èrtesz?

Havi Vásárlások, rezsi, biztosítás, net, telefonszámla, közlekedès, megtakarítás, ès nèmi szórakozás kettőnknek. Az èlet drága. Főleg a kaja. Jártál mostanság boltban? Baromi drága minden. Te hol èlsz? A holdon?

2021. dec. 22. 21:11
 178/217 A kérdező kommentje:

177: pár hónapja itthon lakom, de előtte egyedül éltem és vásároltam be.

Valami elképesztően pazarolhatsz ha neked ennyi pénz kell két főre.

Miket esztek?

Gondolom úrilány vagy és főzni se vagy hajlandó!

2021. dec. 22. 21:13
 179/217 anonim ***** válasza:
100%

176

Na most buktal le kisfiam, hogy anyád jár helyetted vásárolni. 1 kg csirkemellfilé amugy 1700 korul van. Ha akcios, akkor talán 1400. A tengerihal meg olyan 5000 kg.ja.....

A zöldség gyümölcs ára az egekben.... és akkor még nem vettél fűszert, nem vettél cukrot, tésztát, felvágottat, gyümölcslét!

Es nem beszéltünk arról, hogy esetleg van valami ételallergiád! A férjem gluten/laktozérz/tojásékeny, én pedig IR.es vagyok! A havi kaja nálunk úgy 400 ban szokott megállni. (Nincs gyerekünk) és ebben nimcs semmi luxus

2021. dec. 22. 21:13
 180/217 anonim ***** válasza:
100%

165#

Nem kandúrom van, hanem férfi van mellettem😉

Habzsi dőzsi a 3000 ft 3 főre?😅egy kg kenyér 500 ft, egy liter tej 250. Plusz a felvágott. Ha húst főzök az se olcsó dolog, a gyereknek vannak azért kívánságai.

Ha elmegyünk valahova kirándulni, akkor már eszik valamit az ember. Én szeretek színházba járni. Alap dolgok. Ebben még a nyaralás nincs is benne😅 nem azért élek, hogy monoton legyen az életem, és kimerüljön a nagy semmibe. Lehet ez is életcél, de a legtöbb ember szeret élniml.

2021. dec. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!