Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Alapítanátok családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?

Figyelt kérdés

El tudnátok képzelni a jövőt vele?

F/31

2021. dec. 22. 12:03
 191/217 anonim ***** válasza:
100%

191#

😂😂😂🤣🤣🤣🤣

És milyen gyakran mosod? Gondolom havonta hogy sporolj a vízzel😂😂🤣🤣

2021. dec. 22. 21:31
 192/217 anonim ***** válasza:
100%

Tudtad hogy a gyerek ruhaert amiben töredék annyi anyag van mint egy felnotteben ugyanannyit kérnek? Azért mert tudják hogy muszáj megvenned mert a gyerek pár havonta kinovi és cserelheted le az összeset.

Egyébként áruld már el hogy szerinted egy mozi, egy étterem, egy Balatoni kirándulás luxus rongyrazas?

Nem minden héten nyilván de havonta egyszer valami program meg évi egy kirándulás az felétek luxus?

2021. dec. 22. 21:35
 193/217 A kérdező kommentje:
193: engem sose vittek gyerekként sehová nyaralni..étterem..emlékem sincs ilyesmiről..hogy étteremben eszünk...
2021. dec. 22. 21:37
 194/217 A kérdező kommentje:

"mert a gyerek pár havonta kinovi és cserelheted le az összeset."

Veszek majd rá mindig nagyobb méretűt!

2021. dec. 22. 21:37
 195/217 anonim ***** válasza:
100%

Ja ès èn kènytelen vagyok normális kajákat enni, nem holmi rossz minőségű olcsó fehèrlisztes szirszart, meg ilyeneket, mert betegsèg miatt szigorú diètán èlek + vannak egyèb problèmáim is, ètelallergia, laktóz ès fruktóz intolerancia. Persze a gyümölcsöt egyszerűen csak elkerülöm, tejtermèkből viszont laktózmentes kell ami drágább. Ès igen, kell, mert a betegsëgem miatt így is elèg kötött az ètrendem, ha mèg a tejtermèkek is kimaradnak, az már nagyon sok...

De mèg îgy is jobban kijövünk pènzben mivel otthon főzök mindkettőnkre, a betegsègem miatt nyilván külön külön. Nem szórjuk a pènzt semmi feleslegesre. A bevètelek jó rèsze a kajára ès a megtakarításra megy.

186 voltam.

2021. dec. 22. 21:39
 196/217 anonim ***** válasza:
88%
Köszönjük Balázs a mai napi közremüködésed. Mostmár tessék menni alukálni, a plüssmacik várnak.
2021. dec. 22. 21:40
 197/217 anonim ***** válasza:
100%

"engem sose vittek gyerekként sehová nyaralni..étterem..emlékem sincs ilyesmiről..hogy étteremben eszünk."

Engem sem. De attól még hogy mi felnottunk így az nem azt jelenti hogy ez így jó és tökéletes. Lehet hogy te nem akarsz többet adni a gyerekednek mint ami neked jutott de a többség nem így van vele.

Mi nem nelkuloztunk azért de voltak olyan osztalytarsaim akik nem vettek részt a mikulasos ajandekozasban mert ők egy szaloncukrot se tudtak volna adni senkinek. Vagy mikor tényleg a többi szülő dobta nekik össze a pénzt az osztalykirandulasra. Mindig sajnáltam szegényeket.

Én nem ezt akarom a saját gyerekemnek. Te miért nem gondolkozol egy kicsit felelossegteljesebben?

2021. dec. 22. 21:42
 198/217 anonim ***** válasza:
100%
De ha annyira kétségbeesetten nőt és gyereket akarsz miért nem jössz össze egy ciganylanyal, egy hajléktalannal vagy egy nevelő intezetes lánnyal? Nekik biztos minőségi ugrás leszel. De komolyan miért nem?
2021. dec. 22. 21:45
 199/217 anonim ***** válasza:
100%
Egy cigány család elevenen falná fel Bazsit.
2021. dec. 22. 21:47
 200/217 anonim ***** válasza:
100%

199

Áááá. Hova gondolsz? Neki egy szép, vékony, fiatal, csinos nő kell

2021. dec. 22. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!