Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Alapítanátok családot egy olyan férfival aki nettó 170 ezret keres havonta?
Figyelt kérdés
El tudnátok képzelni a jövőt vele?
F/31
2021. dec. 22. 12:03
201/217 anonim válasza:
Attól mert neked szar gyerekkorod volt, a szüleid nem vittek sehova, legyen a te gyerekednek is? Nem úgy kellene, hogy a te gyerekednek mindent megadsz amit neked nem adtak meg a szüleid? Neked inkább ne is legyen gyereked.
202/217 anonim válasza:
És lehetőleg még keressen is jól helyette is. 😅
203/217 anonim válasza:
És a szülés napján is nyomjon le 12 órát a gyárba.
204/217 anonim válasza:
Két napot pihenhet aztán takarodjon vissza dolgozni, nem kifogás hogy ő szült.. :D
205/217 Girlll3 válasza:
Egyre több az étallergiás, amúgy. Köszönhetően a sok műanyag ételnek, amivel megetetik az embereket. Mivel nagyon sokan vagyunk, valamivel meg etetni kell a népet. És a laktózmentes tej tényleg drágább, 350 ft felett van a legolcsóbb. Ha inzulinos vagy, akkor meg kerülninkell a cukros ételeket. Diétás csokik drágák.
206/217 anonim válasza:
És ha a párjának nem is lesz ilyen betegsége, de a gyereknek könnyen lehet. Rengeteg gyerek egy csomó mindenre érzékeny kiskorában amit csak akkor nohet ki ha dietaztatjak.
207/217 anonim válasza:
205
Pont így! Nehogy már 2 évet otthon pihengess a gyerekkel. Mert ugye balázskától tudjuk, hogy az pihenés.
206
K*rva dragák!!!! Ha tejfeherje allergiás is vsgy, akkor még jobban beszoptad, mert akkor marad a növényi tej. 900 ft/liter
208/217 Girlll3 válasza:
208-as!Pontosan. Én is beszoptam, csak én nem vagyok hajlandó növényi tejet inni! Utálom az ízüket. A laktózmentes tejeskávémról pedig nem mondok le. Mondjuk speciális diétát sem tartok az Inzulinrezisztenciámra, pedig kellene, de nagyon szeretek finom dolgokat enni. Meg úgyis gabonaallergiám van, lényegében tényleg csak salátát ehetnék, meh kevés húst. Azt meg ki bírja? Én nem, az tuti.
209/217 anonim válasza:
Szóval csak mert a te szüleid nem vittek sehova, ezèrt azt tervezed hogy te is gyökèr spúr leszel a saját gyerekeddel... Èrtem. Szegëny gyerek.
210/217 anonim válasza:
209
No para. Ennek senki nem fog szülni 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!