Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a 18-25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a 18-25 éves gyerekes anyukákról?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy szívás nekik és nem fogja őket komolyan venni a korosztálya. Egy ennyi idős anyuka még otthon lakik, így szexelni sem tudsz vele mert a kicsi mellette fog aludni. lemondhatsz a nyaralásokról, a hétvégi sétákról és mozikról és akaratlanul jár egy exis a nőhöz egy kisgyerek mellett.. Ahogy a profilokat nézem(fb, badoo, tinder) a legtöbbjük még jól is néz ki. de tuti egy ribi volt aki valami kis nyikhaj gyereket választott férfiként. látszólag bunkó tipusúak és elutasíytóak voltak másokkal. Most mondjuk ez jó érzés nekem, hogy megtapasztalják milyen az ha kutyaába veszik őket.
2020. dec. 23. 13:51
 81/110 anonim ***** válasza:
0%
Sztem a pasik nagy százaléka úgy gondolkodik, mint a 79-es. Kivéve a bétákat. Nekik maradnak az elhagyott milfek. Majd szépen fölnevelik az alfák utódait. Egyébként az állatvilágban ilyen nincs, h majd én felnevelem rókakoma utódait.
2021. jún. 12. 10:37
 82/110 anonim ***** válasza:
92%
Az alfázás meg bétázás nagy divatőrület lett, de jó nagy bullshit. A világ nem fekete meg fehér, egy valamit tapasztalt ember azért tudja ezt.
2021. jún. 12. 11:15
 83/110 anonim ***** válasza:
31%
Persze, hogy nem fekete meg fehér. De azért nagyjából be lehet sorolni a férfiakat. Ez olyan, mint egy introvertált meg extrovertált. Egy alfa se feltétlen csajozógép, az is lehet alfa, aki csak a családjának él. Ettől függetlenül magabiztos és rendíthetetlen. Bétákból meg gyakran lesznek papucsok.
2021. jún. 12. 11:42
 84/110 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nem értünk egyet, nem feltétlenül papucs az, aki gyerekes nővel kezd, illetve fordítva is igaz lehet papucs olyan férfi is aki nem gyerekes nővel kezd.
2021. jún. 12. 13:31
 85/110 anonim ***** válasza:
59%
81es pedig de!!! A csapatban kolóniában élő állatoknál gyakori.
2021. jún. 12. 13:31
 86/110 anonim ***** válasza:
0%
85-ös igen, de az ember már nem kolóniákban él. 84-es nem azt írtam, hogy minden béta papucs, hanem hogy bétákból lesznek papucsok. Illetve béta is ki tud fogni olyan lányt, akinek nincs gyereke. Egy alfa viszont soha nem lesz papucs.
2021. jún. 12. 14:07
 87/110 anonim ***** válasza:
62%
86, csak ha talál olyan nőt aki az orránál fogva vezeti.
2021. jún. 12. 14:09
 88/110 anonim ***** válasza:
10%

#79-es voltam

Egyetlen kitételem van egy nővel kapcsolatban mégpedig hogy ne legyen mástól gyereke. Kapásból le lettem emiatt pontozva 0%-ra. Bocs hogy egy guruló almát nem dugok meg de nekem is vannak igényeim MINT MINDEN EMBERNEK! Az pedig hogy itt egy csomó zakkant egyedülálló anyukát sérti rohadtul nem érdekel!

Primitív ostoba fajankók! Látszik is hogy sérültek vagytok... Pontozzátok le ezt is ugyan úgy... De ettől még lesznek igényeim amiből senki kedvéért nem engedek. Nevetségesek vagytok!

2021. jún. 12. 15:39
 89/110 anonim ***** válasza:
91%
88 Ezek szerint őket se érdekli, hogy sért téged a lepontozás. A stílusodból az jön le, hogy egy értelmi szinten vagytok.😁
2021. jún. 12. 16:17
 90/110 anonim ***** válasza:
24%

En nem jonnek ossze gyerekes novel. Orulok hogy a felesegemnek nem volt gyereke mikor megismerkedtuk mert most igy egyutt tapasztaljuk meg a szulove valast. Volt idonk arra hogy elvezzuk egymas tarsasagat gyerek nelkul, kirandultunk, randikra jartunk, utaztunk. Hamarosan szulok leszunk igy atalakul az eletunk.

Arra nem tert ki a kerdezo hogy valoszinuleg ha osszejossz egy fiatal anyukaval akkor neked kell eltartanod a gyereket mert tuti hogy nincs jo munkaja, munkatapasztalata, vagy jo iskola vegzettsege egy 20 ev koruli nonek aki a gyerek miatt sem dolgozni, sem iskolaba jarni nem tudott.

Ha gyereket akartok akkor meg eltartod a sajat gyereked mellett es a no mellett a mas gyereket is, foleg ha az apa nem ad semmire se penzt.

Azt sajnalom aki pl betegsegben, balesetben veszitette el a parjat es ezert egyedulallo anyuka, de ez nagyon ritka. A legtobb esetben a ferfi lelepett.

Anno badoon volt 1-2 gyerekes no akit lattam de azok kover ciganylanyok voltak. Bottal nem nyultam volna hozzajuk akkor sem ha nincs gyerek.

2021. jún. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!