Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a 18-25 éves gyerekes anyukákról?
#79-es voltam
Egyetlen kitételem van egy nővel kapcsolatban mégpedig hogy ne legyen mástól gyereke. Kapásból le lettem emiatt pontozva 0%-ra. Bocs hogy egy guruló almát nem dugok meg de nekem is vannak igényeim MINT MINDEN EMBERNEK! Az pedig hogy itt egy csomó zakkant egyedülálló anyukát sérti rohadtul nem érdekel!
Primitív ostoba fajankók! Látszik is hogy sérültek vagytok... Pontozzátok le ezt is ugyan úgy... De ettől még lesznek igényeim amiből senki kedvéért nem engedek. Nevetségesek vagytok!
En nem jonnek ossze gyerekes novel. Orulok hogy a felesegemnek nem volt gyereke mikor megismerkedtuk mert most igy egyutt tapasztaljuk meg a szulove valast. Volt idonk arra hogy elvezzuk egymas tarsasagat gyerek nelkul, kirandultunk, randikra jartunk, utaztunk. Hamarosan szulok leszunk igy atalakul az eletunk.
Arra nem tert ki a kerdezo hogy valoszinuleg ha osszejossz egy fiatal anyukaval akkor neked kell eltartanod a gyereket mert tuti hogy nincs jo munkaja, munkatapasztalata, vagy jo iskola vegzettsege egy 20 ev koruli nonek aki a gyerek miatt sem dolgozni, sem iskolaba jarni nem tudott.
Ha gyereket akartok akkor meg eltartod a sajat gyereked mellett es a no mellett a mas gyereket is, foleg ha az apa nem ad semmire se penzt.
Azt sajnalom aki pl betegsegben, balesetben veszitette el a parjat es ezert egyedulallo anyuka, de ez nagyon ritka. A legtobb esetben a ferfi lelepett.
Anno badoon volt 1-2 gyerekes no akit lattam de azok kover ciganylanyok voltak. Bottal nem nyultam volna hozzajuk akkor sem ha nincs gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!