Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves srác vagyok, nehezen találok magamnak barátnőt. A véleményetekre lennék kíváncsi, főként lányok válaszát várom, vagy olyan fiukét akik hasonló cipőben járnak és a megoldást tudni vélik. Szerintetek mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Rólam néhány szót nem vagyok sem ronda (nem sportos de nem is kövér, teljesen átlagos), sem műveletlen, viszont anyagilag nem vagyok a toppon (nincs pénzem minden bulira elmenni, csak alapvető szükségletekre futja, extrákra csak ritkán) és ami szerintem lényeges, bőrszínem miatt a többség kerül, cigánynak néznek... Jelenleg harmadéves egyetemista vagyok közgazdaság szakon, a tavaly osztályelső voltam ez lehet idén nem jön össze, szeretem a társasági életet de a sok visszautasítás lassan elvette a kedvemet a szocializálódástól, vannak lányok akik érdeklődnek irántam de nem fog meg bennük semmi, az a gond, hogy akikből hiányzik a rasszista gondolkodásmód azok nem állnak túl jól műveltségi téren sem, a buta emberek pedig fárasztanak, az okosabbak pedig kirekesztenek... Mit tegyek?2012. ápr. 24. 21:53
1/21 anonim válasza:
Az is vagy,vagy csak annak nézel ki?
2/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány csak kreolabb az átlagnál. Magyarnak tartom magam és ez a szüleimre is igaz.
2012. ápr. 24. 21:59
3/21 anonim válasza:
Sajnos ezzel nem sok mindent tudsz kezdeni. Beszélgess, ismerkedj, élj közösségi életet, és akkor előbb utóbb belefutsz majd olyan lányba, akivel egymásra találtok. Sablon duma, tudom, de ezen máshogy nem lehet segíteni. Ne szegje kedved a sok visszautasítás, mert mindennél jobb, ha az ember végre talál valakit, akit nagyon szeret =) Az megéri ezt a szenvedést.
Úgyhogy, kitartás!
5/21 anonim válasza:
Akkor van valami a kisugárzásodban ami nem kóser.Lehet hogy nem vagy elég magabiztos sem.
6/21 A kérdező kommentje:
Ennyi visszautasítás után ki lenne magabiztos?
2012. ápr. 24. 22:06
8/21 anonim válasza:
Annak kell lenned,mert a csajok nem szeretik a bizonytalan srácokat,tudod:)
9/21 A kérdező kommentje:
Nem teszek fel képet, így is elég gáz, hogy az interneten keresek választ a kérdéseimre, nem akarom, hogy az osztálytársaimnak újabb okot adjak arra, hogy kirekesszenek. A Gyakorikerdesek.hu lényege épp az anonimitás!
2012. ápr. 24. 22:12
10/21 A kérdező kommentje:
A bizonytalanságot csak akkor lehet megszüntetni ha némi támogatást vagy elismerést kapunk azon a területen amin bizonytalanok vagyunk, különben nem magabiztosnak hanem hülyének fogunk látszani. Hiszen a vak is látja ha valaki nem magabiztos, csak megjátsza magát. A magabiztosság nem egy döntés ami a környezetünktől független, hanem egy állapot melyet a környezetünk vált ki belőlünk, persze kétségtelen, hogy akarni is kell, csakhogy ez egyedül nem megy.
2012. ápr. 24. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!