Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 éves srác vagyok, nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves srác vagyok, nehezen találok magamnak barátnőt. A véleményetekre lennék kíváncsi, főként lányok válaszát várom, vagy olyan fiukét akik hasonló cipőben járnak és a megoldást tudni vélik. Szerintetek mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Rólam néhány szót nem vagyok sem ronda (nem sportos de nem is kövér, teljesen átlagos), sem műveletlen, viszont anyagilag nem vagyok a toppon (nincs pénzem minden bulira elmenni, csak alapvető szükségletekre futja, extrákra csak ritkán) és ami szerintem lényeges, bőrszínem miatt a többség kerül, cigánynak néznek... Jelenleg harmadéves egyetemista vagyok közgazdaság szakon, a tavaly osztályelső voltam ez lehet idén nem jön össze, szeretem a társasági életet de a sok visszautasítás lassan elvette a kedvemet a szocializálódástól, vannak lányok akik érdeklődnek irántam de nem fog meg bennük semmi, az a gond, hogy akikből hiányzik a rasszista gondolkodásmód azok nem állnak túl jól műveltségi téren sem, a buta emberek pedig fárasztanak, az okosabbak pedig kirekesztenek... Mit tegyek?

2012. ápr. 24. 21:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
az egyetlen amit mondani tudok erre h ne érd be idióta/ostoba csajokkal. az értelmesebbje meg tudja különböztetni a kreolt a ciágnytól. márha tényleg nem vagy cigó
2012. ápr. 24. 23:03
 12/21 anonim ***** válasza:

Azt írtad a tanulásban jó vagy. Tudod milyen magabiztos jó tanulónak lenni. Amikor társaságban vagy, gondolj erre az érzésre, a szerepkör csak másodlagos.

Egyébként ha ilyen jól megy a dolog én a helyedben korrepetálnék is. Elmagyaráznám a csöcsös kis csajoknak, hogy is kell a vizsgát könnyen lerakni. Ők meg lehet meghálálnák :)

2012. ápr. 24. 23:06
 13/21 anonim ***** válasza:

a kreolt nem lehet összekeverni a cigánnyal.

ezt csak bebeszéled magadnak.

nem véletlen járnak olyan sokan szoliba.

ha roma vagy,akkor vékonyíts a szemöldöködön,járj rendszeresen fodrászhoz,kezeltesd kozmetikussal simára az arcod,csináltass szabályos fogsort,szélsőséges esetben szabályosabb orrot.

a csajozás dolog meg a kiváló szociális képességekről szól,vagyis a társaság egyik középpontjának,irányítónak kellene lenned.

2012. ápr. 24. 23:12
 14/21 anonim ***** válasza:

Hidd el totál fehér bőrrel sem könnyebb a csajozás.

Én már gondoltam, hogy eljárok szolizni, nem rajonganak értem sem sajnos ezek a mai lányok.

Igaz én alacsony is vagyok, szóval nálam több probléma van.

2012. ápr. 25. 08:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy csak mert cigánynak hisznek azért nem kellesz a csajoknak?Ha ápolt vagy,és nem vagy ronda mindegy hogy milyen a bőrszíned.A kreol bőr az nagyon szép!Nekem cigány a férjem ,magyar nő vagyok és nemigen cserélném le!Na az legalább jó hogy átérzed a faji megkülömböztetést átélő emberek sorsát.Neked lehet túl nagyok az igényeid,az a lány is szerethet igazán aki nem túl okos!
2012. ápr. 25. 08:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez generációs probléma, hogy nem találnak társat az emberek. Rengeteg az egyedülálló, magányos ember. Ha egy kicsit leadsz az igényeidből akkor több esélyed van.
2012. ápr. 25. 09:46
 17/21 A kérdező kommentje:
Csak azért, hogy legyen valakim nem fogok összejönni olyannal akiről tudom, hogy nem hozzám való, átverés lenne, nem csak magammal szemben, vele szemben is hiszem amint a kapcsolat túl kényelmetlenné válik úgyis otthagyom. Nem vagyok a "nincs ló, jó a szamár is" elv híve.
2012. ápr. 25. 10:32
 18/21 anonim válasza:

nagyon tudlak sajnalni ,(en is ilyen vagyok, 32 fogam helyett 31 van es meg fogaszabalyzom + nyulszajjal szulettem) en is jo tanulo vagyok es mar fel is adtam a partner keresest (persze volt par baratnom) hiszen en

fele annyi idos vagyok es meg van ido, de neked sajnos mar fogytan van , azt ajanlom ne probalkozz partnerkereso oldalakon mivel ott csak bunkokat kapsz, inkabb bulikra problj eljutni a legmenobb helyekre es probald magad

sokkal erosebbnek vaganyabbnak mutatni es legy magabiztos :)

odvozlettel egy erdelyi fiu :)

2012. ápr. 25. 14:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Te olyan jó emberismerő vagy ,hogy mindjárt az elején tudod ,hogy a csaj nem hozzád való?Ahhoz előbb együtt kéne járni vele ,hogy megismerd,többet megtudj róla,nem mindjárt az elején tudni ,hogy ő nem hozzád való!Na ha összejön majd egy okos csaj neked,megy is majd ott az vetélkedés köztetek ,hogy ki az inteligensebb!
2012. ápr. 25. 16:11
 20/21 A kérdező kommentje:
Nincs mit tenni, azt hiszem inkább beletörődök... Tekintsétek a kérdést megválaszoltnak és az értelmes hozzászólásokat nagyon köszönöm.
2012. ápr. 25. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!