Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 éves srác vagyok, nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves srác vagyok, nehezen találok magamnak barátnőt. A véleményetekre lennék kíváncsi, főként lányok válaszát várom, vagy olyan fiukét akik hasonló cipőben járnak és a megoldást tudni vélik. Szerintetek mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Rólam néhány szót nem vagyok sem ronda (nem sportos de nem is kövér, teljesen átlagos), sem műveletlen, viszont anyagilag nem vagyok a toppon (nincs pénzem minden bulira elmenni, csak alapvető szükségletekre futja, extrákra csak ritkán) és ami szerintem lényeges, bőrszínem miatt a többség kerül, cigánynak néznek... Jelenleg harmadéves egyetemista vagyok közgazdaság szakon, a tavaly osztályelső voltam ez lehet idén nem jön össze, szeretem a társasági életet de a sok visszautasítás lassan elvette a kedvemet a szocializálódástól, vannak lányok akik érdeklődnek irántam de nem fog meg bennük semmi, az a gond, hogy akikből hiányzik a rasszista gondolkodásmód azok nem állnak túl jól műveltségi téren sem, a buta emberek pedig fárasztanak, az okosabbak pedig kirekesztenek... Mit tegyek?

2012. ápr. 24. 21:53
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
azok a lányok akik raszisták nem érnek semmit (főleg hnem is vagy cigány) akik buták,műveletlenek megértem h idegesítenek... de hidd el h van olyan lány a "világon" aki értelmes is....és nem zavarja a bőrszíned sem :) mindig légy önmagad a lányok nem szeretik a 2színű,nagyképű fiúkat :) a visszautasítások miatt ne változtass magadon! Egyszer ekjön az igazi! KITARTÁS! :)és a legfontosabb mégegyszer: LÉGY ÖNMAGAD! :) L/17
2012. jún. 4. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!