Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a 18-25 éves gyerekes anyukákról?
Es olyankor mivan ha komoly a kapcsolat el van jegyezve a lany, terhes lesz, es akkor kattan meg a fiu? Maradjon olyan emberrel aki uti meg fenyegeti? Mert velem igy volt!
Kerdezo, ha nem lenne gyerekem akkor se kellenel, ugyhogy szallj le a magas lorol! Semmi baj nincs azzal,hogyha valaki nem szeretne potapuka lenni, de nem kell egybol felelotlen k.nak nezni azokat akiknek van kisgyereke, plane hogy ha kicsit mas szempontbol nezed a dolgot, epp hogy az a felelos, aki kepes felvallalni egy kis eletet amirol gondoskodik.
Valoszinuleg sikertelen vagy es elonytelen kulseju, ezert probalkoztal egyedulallo anyukaknal, mivel ugy gondoltad nekik barki jo. Miutan kiderult, hogy ez nem igy van (foleg mivel egy kisgyerek mellett nem lehet bevallalni azt a kockazatot hogy BARKIVEL osszekoltozz) idejossz nev nelkul kielni magadat. Mondanam hogy szanalmas vagy, de ez mar annal is joval tobb😀
Kerdezo, en hol irtam a kommentemben hogy meg mindig szingli vagyok? 🤔szerintem sehol. De te ezzel a stilussal meg jo sokaig az fogsz maradni. Olyan vagy mint egy merges csivava. 😀 ha kineznel valahogy es nem lennel egy genetikai selejt, nem lenne mit kompenzalnod a provokativ kerdeseiddel.
Sajnalom hogy felnottkent meg nem jutottal el odaig hogy a te nyomorod nem masnak a hibaja. Tudod van egy mondas: Nem az elet sz@r, te vagy a csicska.🙂
Na ezt a kérdést így elolvasva elég is lesz a mai napból, meg a gyakoriból még egy évre minimum... 😂😂
Leszar*m hogy mi van velük, örülök hogy l¥k van a se**emen estére😭🤣
Mindenkinek megvan a maga keresztje, és a maga baja (megkéne hogy legyen...)
52# Süt rólad a rosszindulat. De képzeld el, annak a nőnek már van gyereke. Tudod mekkora érték az? Nem, nem fogod megtudni remélem sohasem. Az ilyenek szerencsére nem szaporodnak, mert alkalmatlanok családalapításra.
Nem is értem mit foglalkozol velük, miben vagy te ebben érintett? Nem mindegy neked ki, mikor, miért vállal gyereket?
És mielőtt azzal jönnél hogy fiatal anyuka vagyok, nem, 29 évesen lett gyerekem, de annak is örültem volna ha 20 évesen lesz gyerekem, és képzeld, nem erdekelt volna az sem ha lelép az apja.
Teljesen hülye az agyad. Nem kell senkit sem sajnálni, meg szánni, mert mindenki saját akaratából vállal gyereket, és még soha senki nem bánta meg. Nem is értem mitől pattant ki az agyadból ez a baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!