Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a 18-25 éves gyerekes anyukákról?
Némelyik férfi úgy ír itt, mintha őt nem nő szülte volna, hanem csak úgy lepottyant volna az égből.
Mindenkinek joga van azzal összejönni akivel akar, ha nem fér bele a gyerekes nő, hát nem fér bele, de azért ezt ne már. Én is fiatal anya voltam az első kapcsolatomból lett, szakítottunk, azóta szerető férjem van, három férfival voltam életemben, remélem jól alakul minden és nem is lesz több, 35 vagyok.
Állandóan ez az általánosítás.
ez igy baromsag, nem lehet altalanositani.
siman lehet egy ertelmes, normalis par, akik mar dolgoznak es 22-23 evesen betervezetten vallalnak gyereket.
meg egy 18 eves kibukott c. lany is, akit felcsinal a sor egyik bikaja, aztan leszul a putriba.
korulmenyek, reszletek nelkul ez nagy tag kategoria, bar 18-22 evesen, mielott legalabb valami szakmat szerez, normalis ember nem vallal gyereket. utana is korainak tartom. 22-24 evesen, de lehetnek olyan korulmenyek, amik miatt nem olyan gaz.
mondjuk most olvasom a kerdes veget.. elmesz te ..ba, megint a nogyulolo baromsagaiddal. az nem jut el az ostoba agyadig, hogy annak a gyereknek van apja is, aki felcsinalta anyucit, aztan meg otthagyta? persze o nincs megbelyegezve, elje csak az eletet, ugyis a no nyakaba lett varrva a gyerek, meg neki kell a krvazast elviselnie a magadfajta frusztralt nyomorekoktol.
mondjuk gyanitom, hogy meg ezek az anyukak is lekoptatnak teged, azert vagy ilyen frusztralt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!