Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a 18-25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a 18-25 éves gyerekes anyukákról?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy szívás nekik és nem fogja őket komolyan venni a korosztálya. Egy ennyi idős anyuka még otthon lakik, így szexelni sem tudsz vele mert a kicsi mellette fog aludni. lemondhatsz a nyaralásokról, a hétvégi sétákról és mozikról és akaratlanul jár egy exis a nőhöz egy kisgyerek mellett.. Ahogy a profilokat nézem(fb, badoo, tinder) a legtöbbjük még jól is néz ki. de tuti egy ribi volt aki valami kis nyikhaj gyereket választott férfiként. látszólag bunkó tipusúak és elutasíytóak voltak másokkal. Most mondjuk ez jó érzés nekem, hogy megtapasztalják milyen az ha kutyaába veszik őket.
2020. dec. 23. 13:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/110 anonim ***** válasza:
10%
Jobb helyeken a férfi tartja el a családot attol hogy gyerekes anyukaval jön ossze ugyanugy. Felteve hogy a nő mindent megcsinál otthon és kiszolgálja😏
2021. jún. 13. 08:57
 92/110 anonim ***** válasza:
15%
91 a feminizmus előtti időkről beszélsz.
2021. jún. 13. 10:14
 93/110 anonim ***** válasza:
0%
Ebben a korosztályban kizárt hogy összejönnék egy egyedülálló anyukával és a férfiak több 90%-a is alsó hangon ezen a véleményen van. Csak mert lepontozásra kerülnek ezek a hozzászólások ettől még nem fog megváltozni a valóság.
2021. jún. 13. 15:47
 94/110 A kérdező kommentje:
szerintem is csak az élettelen férfiak jönnek össze ezek a korábban rib*ec anyukákkal.:DD
2021. jún. 13. 16:18
 95/110 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, te még mindig nem akarod megérteni, hogy nem minden fiatal anyuka r...c. Arra mit mondasz pl., aki több éves kapcsolat után 22-23 évesen gyereket vállal, aztán apucit elüti az autó, és meghal? Vagy megerőszakolják, teherbe esik, de a vallása miatt nem vetetheti el a gyereket? Elég korlátolt egybites p.csfej vagy.
2021. jún. 14. 14:16
 96/110 anonim ***** válasza:
93%

Némelyik férfi úgy ír itt, mintha őt nem nő szülte volna, hanem csak úgy lepottyant volna az égből.

Mindenkinek joga van azzal összejönni akivel akar, ha nem fér bele a gyerekes nő, hát nem fér bele, de azért ezt ne már. Én is fiatal anya voltam az első kapcsolatomból lett, szakítottunk, azóta szerető férjem van, három férfival voltam életemben, remélem jól alakul minden és nem is lesz több, 35 vagyok.

Állandóan ez az általánosítás.

2021. jún. 14. 14:40
 97/110 anonim ***** válasza:
0%
Exem mondata "kicsit nagyobb is simán bemegy".
2021. jún. 14. 20:07
 98/110 anonim ***** válasza:
0%
95 ös ott a pont. 32-35 éves anyuka társkeresőn özvegy-nek jelölve.
2021. jún. 14. 20:09
 99/110 anonim ***** válasza:
87%

ez igy baromsag, nem lehet altalanositani.

siman lehet egy ertelmes, normalis par, akik mar dolgoznak es 22-23 evesen betervezetten vallalnak gyereket.

meg egy 18 eves kibukott c. lany is, akit felcsinal a sor egyik bikaja, aztan leszul a putriba.

korulmenyek, reszletek nelkul ez nagy tag kategoria, bar 18-22 evesen, mielott legalabb valami szakmat szerez, normalis ember nem vallal gyereket. utana is korainak tartom. 22-24 evesen, de lehetnek olyan korulmenyek, amik miatt nem olyan gaz.

2021. aug. 31. 09:01
 100/110 anonim ***** válasza:
90%

mondjuk most olvasom a kerdes veget.. elmesz te ..ba, megint a nogyulolo baromsagaiddal. az nem jut el az ostoba agyadig, hogy annak a gyereknek van apja is, aki felcsinalta anyucit, aztan meg otthagyta? persze o nincs megbelyegezve, elje csak az eletet, ugyis a no nyakaba lett varrva a gyerek, meg neki kell a krvazast elviselnie a magadfajta frusztralt nyomorekoktol.

mondjuk gyanitom, hogy meg ezek az anyukak is lekoptatnak teged, azert vagy ilyen frusztralt.

2021. aug. 31. 09:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!