Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a 18-25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a 18-25 éves gyerekes anyukákról?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy szívás nekik és nem fogja őket komolyan venni a korosztálya. Egy ennyi idős anyuka még otthon lakik, így szexelni sem tudsz vele mert a kicsi mellette fog aludni. lemondhatsz a nyaralásokról, a hétvégi sétákról és mozikról és akaratlanul jár egy exis a nőhöz egy kisgyerek mellett.. Ahogy a profilokat nézem(fb, badoo, tinder) a legtöbbjük még jól is néz ki. de tuti egy ribi volt aki valami kis nyikhaj gyereket választott férfiként. látszólag bunkó tipusúak és elutasíytóak voltak másokkal. Most mondjuk ez jó érzés nekem, hogy megtapasztalják milyen az ha kutyaába veszik őket.
2020. dec. 23. 13:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/110 anonim ***** válasza:
1%
Régen volt kb 2 év amikor 4-5 anyukát ismertem meg akik 17évesen szűltek. Legtöbben nem bírták a szüleik szigorát (vélt vagy valós volt az most mindegy) és szűltek hogy megmutassák milyen nagylányok.
2021. febr. 28. 22:57
 42/110 anonim ***** válasza:
17%
41es vagyok...17 évesen estek teherbe jobban mondva.
2021. febr. 28. 22:58
 43/110 anonim ***** válasza:
73%
Honnan tudtad hogy csak azért?
2021. márc. 1. 01:49
 44/110 anonim ***** válasza:
65%
Hogy 18-25 éves gyerekes anyukák.
2021. márc. 1. 08:30
 45/110 anonim ***** válasza:
96%
Azért nem kellene ennyire általánosítani, én 24 éves vagyok a párom 26... most várjuk az első gyerkőcöt. Igaz mi 6 éve együtt vagyunk, rendes bejelentett munka, és az otthon is meg van teremtve, meg minden feltétel.. tavaly házasodtunk össze, azért nem minden férfi menekül a felelősség alól, igaz nálunk tervezett gyerek,és nem becsúszott.
2021. márc. 1. 09:15
 46/110 anonim ***** válasza:
98%

Nekem semmi bajom nem volt a 24 éveseknél. A gyerekével sem, az exe kicsit hisztis lett miattam, de az még nem az én dolgom.

Felőlem ma is elvolnank.

Nekem nem gond egy kisgyereket ellátni, nekem is volt, neki is tudtam segíteni a diplomamunkájában, és tök happy ügy volt.

Más miatt lett vége.

Szóval nem mindegyik gyerekes nő felelőtlen vagy bunkó.

És nyilván nem mindegyik pasi sem az.

Csak ide írnak sokan.

2021. márc. 2. 02:26
 47/110 anonim ***** válasza:
71%
43! 42-41 vagyok nekem szólt a kerdés?? Majd mindegyik szebben de kb azt mondta, őt a szülei nem szerették,neki rossz (tini) gyerekkora volt,neki parancsoltak ....egy szóval (17 évesen meg lázad az ember): Szereinte szigorúan nevelték. Ő majd megmutatja,hogy kell gyereket nevelni. Tragikommikus az egyik 8hónapos terhesen érettségi szóbelin a plafont nézte nem a bizottságot, azóta 2 diplomás. Őt a szülei végletekig segítették,támogatták. A másik lány el is költözött otthonról(szülői beleegyezéssel házasságkötés, házasság nagykorúsít,gyerek gyámja csak nagykorú lehet.) szülés után betéte, bugyija nem volt..
2021. márc. 3. 21:37
 48/110 anonim ***** válasza:
12%
Nem. Úgy látom törölték, és nekem is még egy válaszomat.
2021. márc. 3. 21:58
 49/110 anonim ***** válasza:
79%
18-25 éves gyerekes anyáról? Miért van gyerektelen anya is? Először azt hittem hogy a gyermeke kora a 18-25 év, aztán gondoltam a viselkedésére értetted, hogy gyerekes az anya. A többire nem reagálnék, te csak szapulni akartál valakit. Nem kell összejönni egy anyával, ha neked nincs ínyedre.
2021. márc. 9. 21:17
 50/110 anonim ***** válasza:
94%

Jó most biztos azt mondjátok,hogy pasi legyen felnőtt vállalja fel a"tehenet borjával" de láttam olyat hogy a pasi családja( elsősorban szülei testvérei esetleg nagyszülei) rokonsága,barátai fúrta a kapcsolatot. Akármilyen szép is a szerelem, teljesen mindent felrúgni új életet kezdeni,senkire se számítani csak egy nőért.....akinek a gyerekének az apja lehet keresi az új pasiba a hibát. Kicsinál sokmindenkit. Vagy eleve felvállalni a dolgokat. Lemondani sokmindenről....

Nekem ment sok sok pasinak nem.

2021. márc. 9. 21:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!