Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a 18-25 éves gyerekes anyukákról?
Mi lehetne a vélemény?
Abszolút normális. A legjobb kor.
Ma már oly mértékben kitolódott a nagy "megvalósítás" divatjának
a hatására, hogy jó, hogy nem születnek sorra a a 33-on, 40-en fölüli nőknek a súlyosan genetikailag sérült, pl. down -kóros gyerekei.
Mindennek megvan az ideje.
Nekem már megvolt a kislányom, amikor a második diplomámat védtem.
Az csak az utóbbi 20 évben divat, hogy a nők 30 után hívják életre az első babájukat.
A természetes mindig is az volt, hogy 18-20 éves korukban már férjnél voltak, jöttek a gyerekek. Nem volt annyi autista, down kóros gyerek sem.
Meg annyi kényszerabortusz, mert súlyos fejlődési, genetikai rendellenességgel jött volna a világra.
A természetes kor a 18-30 között.
A 26-os mégis miért lett lepontozva XD
Eskü itt bármilyen megnyílvánulást a nőkkel kapcsolatban ami nem isteníti őket vagy nem a férfiakat állítja be hibásnak az mindig le van pontozva :D
Persze a nők tökéletes lények... Mindig mindenért a pasi a hibás csak is ő csinálhatják rosszul a dolgokat :D
Ja megvan miért lett lepontozva... Mert sok nő 30 felett van és még mindig nem szült. És inkább mint hogy igazat adnának egy férfinak inkább leszólják amit mond mert egy nő bármit tesz az mindig rendben van.
23 vagyok, most várom a második gyerekünket.
Első baba váratlanul ért mind kettőnknek, de eljegyzett, s ahogy megszületett ra pár hónapra el is vett a párom.
Nem kell általánosítani, továbbá akiket megfigyelsz sem tudhatod, hogy valójában milyen az életük, mi történt , mi vár rájuk stb.
26-os, én teljesen egyetertek veled! Több szülész-nőgyógyász is a Te véleményeden van. :)
Csak sok gyakorin a 30+ és teljesen ki vannak bukva, hogy nem lehetnek karrieristak kedvükre, majd 35+ szülni 1 gyereket amint kiélték magukat a munkában...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!