Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a 18-25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a 18-25 éves gyerekes anyukákról?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy szívás nekik és nem fogja őket komolyan venni a korosztálya. Egy ennyi idős anyuka még otthon lakik, így szexelni sem tudsz vele mert a kicsi mellette fog aludni. lemondhatsz a nyaralásokról, a hétvégi sétákról és mozikról és akaratlanul jár egy exis a nőhöz egy kisgyerek mellett.. Ahogy a profilokat nézem(fb, badoo, tinder) a legtöbbjük még jól is néz ki. de tuti egy ribi volt aki valami kis nyikhaj gyereket választott férfiként. látszólag bunkó tipusúak és elutasíytóak voltak másokkal. Most mondjuk ez jó érzés nekem, hogy megtapasztalják milyen az ha kutyaába veszik őket.
2020. dec. 23. 13:51
 61/110 anonim ***** válasza:
98%
Na ott a pont a 60asnál remélem ezt nem törlik ahogy az enyémet
2021. márc. 18. 20:13
 62/110 anonim ***** válasza:
27%

Egy rakat anyuka nagyobb r.banc mint a tinik tudnak lenni.

Lepten nyomon van párjuk akarmilyen ódákat zengenek itt roluk hogy senkinek nem kellenének.

Mégis találnak komolyat is.

2021. ápr. 5. 19:26
 63/110 anonim ***** válasza:
97%

Nekem 20 évesen lett gyerekem, igen, a szüleimnél laktam még 2 évig. Viszont pár találással nem volt gondom sosem. Azóta férjnél vagyok és van közös gyerekünk.

Nem is értem az ilyen kérdéseket. Szerencsére ezzel a jelenséggel még csak a gyakorin találkoztam. A való életben senki nem menekült el előlem mikor kiderült, hogy gyerekem van. Mondjuk normális férfiakkal ismerkedtem mindig, ez lehet a kulcs.

2021. ápr. 6. 01:16
 64/110 anonim ***** válasza:
97%
23 évesen szültem, előtte már dolgoztam, levelezőn nyomtam az egyetemet, de be is fejeztem. Apuka megpattant, nekem azóta van saját lakásom,a végzettségemhez illő munkám, mindent meg tudok adni a gyerekemnek, illetve senki sem futamodott meg tőlem azért, mert van már gyerekem, akit fiatalon szültem.
2021. ápr. 6. 16:39
 65/110 anonim ***** válasza:
97%
Elismerésem minden fiatal egyedülálló anyukának, ahol megfutamodott az apuka a felelősség elől. Nem szidni kell őket, hanem csodálni! Én sosem voltam egyedülálló anyuka illetve 30 évesen szültem az első gyerekem, de nem könnyű így sem.
2021. ápr. 6. 20:26
 66/110 anonim ***** válasza:
75%
#54, mondjuk, aki téged nevelt se volt valami felelős gondolkodású...
2021. ápr. 6. 21:59
 67/110 anonim ***** válasza:
87%
Igen amugy pont ő beszél akiről messziről süt hogy nem volt gyerekszobája 😀 anyu kint állt a gubacsin vagy mi?
2021. ápr. 7. 04:22
 68/110 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező, itt nem az anyukákat kell sajnálni. Hanem a t*ketlen pasikat, akik fölvállalják a rosszfiú gyerekét. Tipikus béta hímek. Nem tudtak egy egyedülálló nővel összejönni, így maradt a gyerekes anyuka. Aki akaratlanul is alacsonyabb poziból indul, így alárendelődik. De ezt mindenki tudja, az alfahím gyereket csinál a béta meg eltartja és fölneveli. Ezt kár is tagadnia bárkinek.
2021. ápr. 14. 11:21
 69/110 anonim ***** válasza:
87%
Kár hogy neked nem jutott aki neveljen utolsó
2021. ápr. 14. 17:33
 70/110 anonim ***** válasza:
13%
64-es vagyok, sztem is igaza van a 68-asnak.
2021. ápr. 14. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!