Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a 18-25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a 18-25 éves gyerekes anyukákról?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy szívás nekik és nem fogja őket komolyan venni a korosztálya. Egy ennyi idős anyuka még otthon lakik, így szexelni sem tudsz vele mert a kicsi mellette fog aludni. lemondhatsz a nyaralásokról, a hétvégi sétákról és mozikról és akaratlanul jár egy exis a nőhöz egy kisgyerek mellett.. Ahogy a profilokat nézem(fb, badoo, tinder) a legtöbbjük még jól is néz ki. de tuti egy ribi volt aki valami kis nyikhaj gyereket választott férfiként. látszólag bunkó tipusúak és elutasíytóak voltak másokkal. Most mondjuk ez jó érzés nekem, hogy megtapasztalják milyen az ha kutyaába veszik őket.
2020. dec. 23. 13:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/110 anonim ***** válasza:
14%
100as tuti frusztrált a kérdező. Viszont van igazság abban, amit leírt. Az lafa felcsinálta, a béta meg nevelje. A kérdezőnek annyiban nincs igaza, hogy mindig lesz olyan nyomi béta, aki bevállalja ezt egy punciért. Szóval kérdező, ne legyen jó érzés neked, mert mindig lesznek béta pasik, akik együtt lesznek az ilyen nőkkel.
2021. aug. 31. 10:45
 102/110 anonim ***** válasza:
100%

És még megy a sírás rívás, meg a szemétnőzés amiért utáljuk ezeket az aljadék inceleket.

Milyen ez a kérdés már... ja csak mint a többi. Frusztrált, szánalmas r.bancozás. Ribik a fiatal anyák mind, felcsinálták őket, kutyába se kell venni őket. Meg a hasonló válaszolók. Aztán óbégatnak itt 0/24 hogy nincs nőjük. Hát, sose lesz! Nem csoda hogy mind undorodunk a fajtátoktól, persze indokolatlanul igaz? 😃 Nemhogy férfiak, emberek se vagytok.

2021. aug. 31. 16:49
 103/110 anonim ***** válasza:
100%
Senki se kötelez, hogy ilyen nővel legyél. Keress magadnak szingli nőt. Vannak elegen. Ha tökös vagy, vadássz magadnak egy ilyet.
2021. aug. 31. 19:45
 104/110 anonim ***** válasza:
100%
De epp ez az, hogy nem tokos 😂
2021. szept. 1. 00:33
 105/110 anonim ***** válasza:
80%

Hm, amiket írsz elég érdekesek.. én is fiatalon szültem, 6 éves kapcsolatba, mégse maradtunk együtt, idősebbekkel is előfordul, és akkor mi van? 🤷‍♀️ Sosem voltam lekezelő a férfiakkal gyermek előtt sem, ha valaki azon besértődik hogy nem akarnak xy-al semmit, az igen szomorú. Meg milyen jogon mondod meg azt, hogy milyenek lehetnek természetre, és hogy csak és kizárólagosan rossz lehet a körülmény… qwára nem… vannak akik 18 alatt már eltartják magukat, van akinek ez megy +1 gyerekkel is. Mi ebben a meglepő?

Azért sosem hunyászkodtam meg semmilyen módon pasik terén mert van gyermekem, mivel egy gyerek nem hátrány, ha van segítség még egyszerűbb is a feladat, a párom pedig csak néhány hónappal idősebb nálam, ő sem érzékeli hátránynak. (Pont ebbe az életkorsávba esünk)

Kívánom hogy lelj egy kis örömöt az életben. ❤️ .

2022. márc. 17. 00:20
 106/110 anonim ***** válasza:
4%
105-ös azt azért valld be, hogy csak egy béta pasi neveli más gyerekét. Mégha vissza is vezetjük az állatvilágba. Miért nevelné más génjeit? Ha meg neki szülsz gyereket, akkor azt nyilván jobban fogja szeretni. Kivéve ha csak egy könnyű muff vagy neki, akivel nem tervez évekig (ezt nyilván te nem tudhatod) Láttam én már szuperpasinak beharangozott barátot, aki 5 hónap után váltott egy fiatalabb tyúkra.
2022. márc. 17. 08:01
 107/110 anonim ***** válasza:
72%
Mennyi,magát alfahímnek vagy minek képzelő csődörke van itten...nos a véleményem az,h akkor megalázó ha te annak érzed,ha csak vki a környezetedben savaz téged ezzel,azt üsd ki felnnőtt módre ha már olyan nagyfiú..a házasságok fele válással végződik,rengeteg gyerek születik házasságon kívül,megváltoztak aszokások,az emberek akár még ötven éven túl is randizgatnak,nem meglepő ha olyannal jössz össze akinek van gyereke...véletlenszerű 6mintán végzett dns vizsgálatok eredménye alapján a férfiak közel 10%-a nem a saját gyerekét neveli tudtán kívül..ennyit a macsókról.Sok boldogságot kívánok nektek!!!
2022. márc. 17. 09:20
 108/110 anonim ***** válasza:
6%
Nem bántásként írtam, és teljesen más mikor két elvált fél jön össze (tehát a pasinak is van saját gyereke). Én nem vagyok kifejezett alfahím, de azért vagyok annyira alfa, hogy ne neveljem más gyerekét. Nyilván, ha valaki béta és nem jut másképp nőhöz, az kénytelen bevállalni egy gyerekes anyukát. De aki tökös, az simán föl tud szedni egy szabad csajt. Az igazán tökös meg szűz csajt.
2022. márc. 17. 10:19
 109/110 anonim ***** válasza:
61%
108# ha elég önző akkor nem vállalja be. Szerencsére nem is kötelező, és nem is vagyunk egyformák. Ez nem alfa-béta skálán múlik. A színskálát sem lehet egybe skatulyázni. Nincs ilyen hogy ez vagy az. Ahogy a színek is keverednek…
2022. márc. 17. 10:37
 110/110 anonim ***** válasza:
0%
Így van, nem kötelező. De akkor se lesz alfa, ezt 100 emberből legalább 90% bevallja. A maradék 10% meg lehet saját magának is hazudik.
2022. márc. 17. 11:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!