Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a 18-25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a 18-25 éves gyerekes anyukákról?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy szívás nekik és nem fogja őket komolyan venni a korosztálya. Egy ennyi idős anyuka még otthon lakik, így szexelni sem tudsz vele mert a kicsi mellette fog aludni. lemondhatsz a nyaralásokról, a hétvégi sétákról és mozikról és akaratlanul jár egy exis a nőhöz egy kisgyerek mellett.. Ahogy a profilokat nézem(fb, badoo, tinder) a legtöbbjük még jól is néz ki. de tuti egy ribi volt aki valami kis nyikhaj gyereket választott férfiként. látszólag bunkó tipusúak és elutasíytóak voltak másokkal. Most mondjuk ez jó érzés nekem, hogy megtapasztalják milyen az ha kutyaába veszik őket.
2020. dec. 23. 13:51
 71/110 anonim ***** válasza:
96%
Hat gondolom veled a 8 gyerekes fogatlan telepi asszonyok se allnak ossze aztan megvagy szomorodva a plna utan es itt eled ki magad😁
2021. ápr. 14. 18:57
 72/110 anonim ***** válasza:
12%
Hogy remélem dolgozott mielőtt potyogtatott, és nem az én adómból van gyesen.
2021. ápr. 15. 11:51
 73/110 anonim ***** válasza:
66%

Hogy 18-25 éves anyukák.

Én 21 évesen lettem szülő, így is későn.

Az hogy komolyan vesznek-e, a személyiségedből és a másik személyiségéből fakad, nem abból, hogy van-e gyereked.

Nem kell lemondani a sétákról. Kisgyerekkel minden nap ki kell menni pár hónapos korától.

Lehet meditálni is és szeretni a másikat.

Lehet menni gyerekkel is nyaralni. Megoldható.

Az ex meg nem egy kapcsolati státusz. Lehet, hogy jó barátok maradtak és szeretik, tisztelik, segítik egymást. Akkor meg már nem csak hogy egy nő mellé gyereket is, de még egy plusz barátot is kapsz. 3 legyet egy csapásra.

2021. ápr. 28. 09:29
 74/110 anonim ***** válasza:
23%
Csak az a baj, hogy tegyük fel összejössz vele. Felneveled a gyereket. Aztán ha tinédzser lesz simán hozzávágja a fejedhez, hogy nem vagy az apám. Ha tökös vagy inkább gyerektelen lánnyal gyere össze.
2021. ápr. 28. 09:41
 75/110 anonim ***** válasza:
75%
Fogadok még mindig anyádékkal laksz? Mi?
2021. ápr. 28. 11:51
 76/110 anonim ***** válasza:
12%
A potenciális aranyásók archetípusai...
2021. ápr. 28. 18:51
 77/110 anonim ***** válasza:
66%
Mekkora egy paraszt vagy már elnézést. Hogy lehetsz ilyen rossz indulatú. Nekem a kérdés alapján te tűnsz bunkónak. Én sem 30-40évesen szeretnék gyereket, hanem 24-25körül. Az osztályomban van olyan akinek 80éves szülei vannak meg van olyan akinek 30. A nyolcvanasokat majdnem szégyenli a gyerek annyira nem értenek egyet semmiben konkrétan két külön világ, a 30as szülőkkel pedig kijön a gyerek. Szerintem sokkal jobb fiatal szülőnek lenni, mint öregnek. Persze nem arra gondolok, hogy figyelmetlenségből szörnyű körülmények közt jó ötletnek tartom, de ha valaki tervezi, akkor azzal semmi gond, szerintem jó dolog. Sokkal könnyebben megértik a szülök a gyerekeket a későbbiekben, mert nem lesz köztük 40 év. De egyébként te biztos tökéletes vagy, hisz olyan könnyen formálsz képet másokról.
2021. ápr. 28. 23:07
 78/110 anonim ***** válasza:
25%
Nos amióta elmúlt 32 észrevettem a testem változott (vagy az elmúlt 32 év miatt?). De terhesség a nők 75%ánál negatív irányú testalkatváltozással jár. Egy 18-25 éves nő teste még (könnyebben) regenerálódik. Sok szexi lányt látok tollni a babakocsit,hogy ők az anyukák vagy a babysitterek nem tudom. De némelyiket vinném.
2021. ápr. 29. 21:22
 79/110 anonim ***** válasza:
0%
Eszem ágába se lenne összejönni egy ilyen nővel és egy másik ember gyerekét nevelni. Bőven vannak olyanok ebben a korosztályban akik még nem szültek. Így teljesen kizárt hogy egy ilyen nőt valaha is válasszak.
2021. jún. 11. 19:20
 80/110 anonim ***** válasza:
100%
79 nem hiszem, hogy sokat veszítenek veled.😏
2021. jún. 12. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!