Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a 18-25 éves gyerekes anyukákról?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy szívás nekik és nem fogja őket komolyan venni a korosztálya. Egy ennyi idős anyuka még otthon lakik, így szexelni sem tudsz vele mert a kicsi mellette fog aludni. lemondhatsz a nyaralásokról, a hétvégi sétákról és mozikról és akaratlanul jár egy exis a nőhöz egy kisgyerek mellett.. Ahogy a profilokat nézem(fb, badoo, tinder) a legtöbbjük még jól is néz ki. de tuti egy ribi volt aki valami kis nyikhaj gyereket választott férfiként. látszólag bunkó tipusúak és elutasíytóak voltak másokkal. Most mondjuk ez jó érzés nekem, hogy megtapasztalják milyen az ha kutyaába veszik őket.2020. dec. 23. 13:51
1/110 A kérdező kommentje:
Ha az egészből azt szeretnétek levenni, hogy elkeseredett vagyok és elutasíytott, akkor téves. egyszerűen csak egy megfigyelő vagyok.
2020. dec. 23. 13:52
2/110 anonim válasza:
Nem biztos hogy jár egy ex is. Lehet diszkóban úgy maradt. De én becsülöm bennük, hogy vállalták a következményeket. Ma divat lett kaparásra rohangálni.
3/110 anonim válasza:
Hát.. ha te megfigyelő vagy, akkor a csapnivalóbb fajtából. :D
4/110 A kérdező kommentje:
de ennien szexelnek gumi nélkül? mennyire felelőtlen dolog egy olyan sráccal gyereket vállalni úgy, hogy egyikőtöknek sincs se egy jó munka se ház se egy kis pénz..
2020. dec. 23. 13:59
5/110 anonim válasza:
szerintem a legtöbb ilyen nőt nem valami diszkóban csinálták fel, hanem járt egy sráccal, csakhát a fiatal srácok ritkán bírják felvállalni az örök hűséget 22 évesen, így ott marad a csaj, hiába volt ő szerelmes és akarta nagyon, hgy egy család legyenek. A férfiak tömkelege egy felelőtlen csődtömeg, nem a lányokat kéne baszogatni. ha börtön járna a lányok hülyítéséért és házasság nélküli teherbeejtéséért, mindjárt máshogy állnának hozzá...
6/110 anonim válasza:
Imádom ezt az oldalt. 😂 A korából és a családi állapotából visszavezeted a teljes élettörténetét, személyiségfejlődését. Internetes profilokból összeollózol egy olyan képet róla, ami felett jó érzés kárörvendeni. Az se zavar, hogy ezek 90%-át te találtad ki általánosítások alapján.
7/110 anonim válasza:
És némelyiknek mekkora arca, ahelyett, hogy örülne, ha egy férfi egyáltalán ránéz.
8/110 anonim válasza:
A vélemények: Felelőtlen, munkanélküli, bulizós, láncdohányos (tapasztalatom alapján).
Csak egy "normális" anyukával ismerkedtem (kedveltem a kisgyereket is, mert jópofa volt). Aztán úgy 1 hónap múlva beállított az ex, hozta a szüleit, és valahogy azt vettem észre, hogy 8 ember engem szid a saját lakásomban! Na itt szálltam ki a dologból.
30/F
9/110 anonim válasza:
Az ilyenek, mint te, nagyobb örömet szereznek, ha nem néznek rá senkire. :)
10/110 A kérdező kommentje:
igaz 7es?? komoly kapcsolatokat kersnek. de amellett, hogy semmilye nincs még egy rendes képesítésesem, még ott egy gyerek akitől nem lehet nyugtod. komolyan aki össze jön egy gyerekes anyukával, az nagyon sok mindenről mond le. ha ezt olvassa egy hgyerekes anyuka a két kezét tegye össze ha van párja ennyi nyűg mellett..
2020. dec. 23. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!