Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a 18-25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a 18-25 éves gyerekes anyukákról?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy szívás nekik és nem fogja őket komolyan venni a korosztálya. Egy ennyi idős anyuka még otthon lakik, így szexelni sem tudsz vele mert a kicsi mellette fog aludni. lemondhatsz a nyaralásokról, a hétvégi sétákról és mozikról és akaratlanul jár egy exis a nőhöz egy kisgyerek mellett.. Ahogy a profilokat nézem(fb, badoo, tinder) a legtöbbjük még jól is néz ki. de tuti egy ribi volt aki valami kis nyikhaj gyereket választott férfiként. látszólag bunkó tipusúak és elutasíytóak voltak másokkal. Most mondjuk ez jó érzés nekem, hogy megtapasztalják milyen az ha kutyaába veszik őket.
2020. dec. 23. 13:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/110 anonim ***** válasza:

#29-es vagyok

23 eves vagyok *

2021. febr. 18. 22:39
 32/110 anonim válasza:
89%
Mi az hogy tuti egy ribi? Na így te sem találsz egy jó nőt ebben a stílusban, én már találtam, csak nem tud róla. Egészséges korán szülni. Miért, mikor szüljön? 60 évesen bmeg?
2021. febr. 18. 23:37
 33/110 anonim ***** válasza:
100%
Na végre egy jó válasz. Én szeretem a fiatal anyukákat
2021. febr. 18. 23:38
 34/110 anonim ***** válasza:
23%

En sajnalom oket.

Biztos nehez lehet normalis kapcsolatot talali ha van gyerek is. Nekem sem kellene gyerekes no.

2021. febr. 19. 03:19
 35/110 anonim ***** válasza:
55%
általában a gyerek megtartása vagy sem közös döntés,de a fiatal felnőtt lányok egymaguk eldöntik a megtartását..
2021. febr. 19. 12:56
 36/110 anonim ***** válasza:
64%
Parom huga 21 lesz, van egy 2 eves lanya. En ot nem sajnalom, fsz volt es a gyerek apja is, mert sose vedekeztek. A hug mindenaron megakarta tartani a gyereket, a csavo nem fizet semmit. Most ott van a pici bolcsibe, anyucit a betanitott melo utan sehova se veszik fel, mert nincs tapasztalata. Csavoja nincs, irritalo szemelyiseg es a gyerek is borzasztoan akaratos mar most.
2021. febr. 19. 15:28
 37/110 Családom válasza:
76%
Én 18 éves vagyok és 2 kis gyermekem van. Nem bántam meg és nem is jött korán. Boldog házasságban élek a férjemmel. A kor külömbségsem zavar! Nekem csak az a lényeg szeressen mert a mai fiatalok csak a lányokat arra használják hogy versenyezzenek hog, kinek mennyi volt már meg!! Ők nem komolyak!! Nem akkarok kimozdulni vagy bulizni nekem így a jó!! És tudom sokan az ilyet elitélik, de engem nem érdekkel!! Nagyon sokan vannak velem egykorúak akiknek van 1-2 sőt 3 gyerekük. Boldogan élek és nekem ez a lényeg!! Aki elvette a szűzességem attól a férfitól van 2 gyönyörű gyermekem és már a férjem!! Minden tökéletes a házasságunkban!! Ilyet még néhány idősebbeknek nem adatik meg!😉🙃🙂
2021. febr. 19. 21:45
 38/110 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm évek óta együtt volt a barátjával, minden álma volt, hogy gyereke legyen tőle, ami 18 évesen meg is történt. Pár éven belül a barátja megcsalta, majd csúnyán összevesztek, visszafogadta, de már nem működött, azóta egyedül neveli. Bár felelőtlen volt fiatalon, nem hiszem, hogy megérdemelte így bánjanak vele, szerintem a nők többsége nem azért lesz terhes, mert mindenkivel összefeküdt, hanem mert volt egy komoly kapcsolata, amelyben felelőtlenül védekezés nélkül voltak együtt, avagy mindketten akarták a gyereket. Csak míg az apa visszatáncolt a felelőség alól, anya inkább felnevelte.
2021. febr. 19. 23:20
 39/110 anonim ***** válasza:
11%

Semmit. Van rengeteg olyan fiatal nő, aki nem ilyen problémás, ezért inkább velük foglalkozom. Szerencsére, megtehetem. Semmi kedvem nem lenne ahhoz, hogy valaki komolytalanul kipottyantott egy gyereket és én foglalkozzak vele. És tényleg az a helyzet, hogy aki a környezetemben egyedülálló, fiatal anyuka, az komolytalan minden téren. Többségében egy tini szintjén mozognak.

Néhány ember felháborodását meg nem értem. Üdv a felnőttkorban, ami nem abból áll, hogy instant sajnálni kell valakit, mert épp az van a lába között, ami. Ettől senki sem lesz gonosz meg egyéb jelzők, amiket itt páran dobáltatok.

2021. febr. 20. 03:14
 40/110 anonim ***** válasza:
69%

Van egy ilyen ismerősöm. A nője exe az alvilágban híres gonosztevő. A balszerencséje meg hogy imádja a kisgyerekét a pali és a gyerek is őt. Én meg mondtam az ismerősömnek,hogy te halálra ítélted magad,de ő kitart, meg mondja hogy nem fél tőle.

Mivel hallomásból ismerem az apukát,a békés belenyugvása a gyermekelhelyezési perig fog tartani. Utána ismerősömet vagy temetni fogják,vagy tartós ápolásra fog szorulni.

2021. febr. 28. 20:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!