Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok találni "rendes" lányt? :D
Gondolom elég hülyén hangzik a kérdés, de a városunk kicsi és nincs sok szórakozóhely. Fontos lenne olyan lányt találni, aki kedves, megértő, csinos és nem beképzelt, viszont neten rossz ismerkedni, nincs normális szórakozóhely és sokan idétlenül viselkednek (pl. ribanckodnak).
Szerintem nagyon kevés már azok száma, akire rámondható, hogy "rendes". Sajnos a lányok nagy része, akit látásból ismerek például suliból, azok felszínesek, beképzeltek, stb... :S
Nem vagyok vallásos. :D
Köszi azért, hogy így írtok! :D
Amúgy semmilyen értelmes elfoglaltság nincs a városban, olyan hely sem, ahol például lehetne táncolni, esetleg elbeszélgetni (na jó, max. fagyizó, tópart), vagy nyugis környék... Nem tudom, mennyire vagytok errefelé járatosak, de este már veszélyes kint lenni, elég sok a rosszhírű környék, a szórakozóhelyeken nagyon sok drogos van, szóval nehéz ügy... Meg a város szórakozóhelyére inkább 14 éves kortól járnak a lányok, szóval erkölcs eléggé lent van... :S
Más ötlet?:D
Aha, értem!:)
Elvileg Miskolc... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!