Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hiszik azt, hogy interne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt, hogy interneten lehet találni, rendes, nyugis, nem bulizós lányokat? Atöbbi lent

Figyelt kérdés

Sokak unszolására regisztráltam ma reggel különféle társkeresőkre, pontosan 5 helyre.

Mindegyiknél beállítottam a szűrést, és végignéztem a lányokat (amelyik nem nézett ki eleve plázacicásan, annak elolvastam az adatlapját is), nagy városban lakok, úgyhogy volt találat bőven.

Viszont egy olyan lányt sem találtam, mint amilyen én vagyok fiúba.

Szomorúan vettem észre hogy a hozzám hasonló, nem bulizós, és nem a haverokkal lógós lányok 90 kg-tól kezdődnek. Nem akarom megbántani őket, de ismeritek a mondást, a külső megfog a belső megtart.

És ami aggaszt, kinézetre sem találtam hozzám illő lányokat. Én átlagosan nézek ki (bár már akadtak olyanok is akik "helyesnek" találtak), és vagy nagyon szép lányokat láttam, vagy jól megtermetteket.

Bár szokták nekem mondani, hogy én egy átlagos lányt is a nagyon szépek közé sorolok, de én akkor is így látom.

És ez így van, mert nemrég csináltam és még elevenen él bennem a végeredmény :)

2010. szept. 6. 15:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Biztosan lehet találni, csak keresélgni kell.
2010. szept. 6. 15:48
 2/25 A kérdező kommentje:
mindenkit végig néztem, erre szántam a napot, mert még reggel reménykedtem benne :)
2010. szept. 6. 15:49
 3/25 A kérdező kommentje:
de nem vagyok ám mindig ilyen kocka, viszont erre nagyon kíváncsi voltam!
2010. szept. 6. 15:49
 4/25 anonim ***** válasza:
Érdekes, én se dagadt nem vagyok, se bulizós... És párom is van :) Mindketten szerintem a magunk nemében a teljesen elfogadható, "helyes" tábort gazdagítjuk. (nehéz találni mindkét nemre illő szót) Szóval keresgélj csak! :) De jobb lenne ha élőben (is) próbálkoznál.
2010. szept. 6. 15:51
 5/25 anonim ***** válasza:
a való életben sokkal szélesebb a skála, főleg, ha nagyvárosban élsz. attól, hogy valaki szokott bulizni, még lehet "rendes". veled is van valami, azért. miér akarsz fiatalon egy öregemberként mentalitású fiatal lányt találni?
2010. szept. 6. 15:58
 6/25 anonim ***** válasza:

én se lógok haverokkal és nem bulizok és 60 kiló alatt vok :D

szal aki keres talál :D

15/L

2010. szept. 6. 15:58
 7/25 anonim ***** válasza:

Rossz helyen keresgélsz. Aki rendes, nyugis, kellemes partner, annak nincs szüksége kínálgatni magát a neten.

Már előbb elkél élőben. Társaságot keress előbb magadnak, onnan szabadon válogathatsz...

:D

2010. szept. 6. 15:59
 8/25 anonim ***** válasza:
öregember mentalitású*
2010. szept. 6. 15:59
 9/25 A kérdező kommentje:

én sportolok. minden nap van edzésem. és nem járok bulizni.

ja, ez tényleg öregemberes...

2010. szept. 6. 16:00
 10/25 anonim ***** válasza:

társkeresőn olyan lányokat, amilyenekre te vágysz szerintem nem igen fogsz találni, mert ők szánalmasnak találhatják az olyan helyeket. viszont van más közösségi oldal is, ahol lehet, hogy a fő cél nem éppen az, hogy szerelmet találj, de az is benne van a pakliban.

magamat vettem alapul^^

2010. szept. 6. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!