Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt, hogy interneten lehet találni, rendes, nyugis, nem bulizós lányokat? Atöbbi lent
Sokak unszolására regisztráltam ma reggel különféle társkeresőkre, pontosan 5 helyre.
Mindegyiknél beállítottam a szűrést, és végignéztem a lányokat (amelyik nem nézett ki eleve plázacicásan, annak elolvastam az adatlapját is), nagy városban lakok, úgyhogy volt találat bőven.
Viszont egy olyan lányt sem találtam, mint amilyen én vagyok fiúba.
Szomorúan vettem észre hogy a hozzám hasonló, nem bulizós, és nem a haverokkal lógós lányok 90 kg-tól kezdődnek. Nem akarom megbántani őket, de ismeritek a mondást, a külső megfog a belső megtart.
És ami aggaszt, kinézetre sem találtam hozzám illő lányokat. Én átlagosan nézek ki (bár már akadtak olyanok is akik "helyesnek" találtak), és vagy nagyon szép lányokat láttam, vagy jól megtermetteket.
Bár szokták nekem mondani, hogy én egy átlagos lányt is a nagyon szépek közé sorolok, de én akkor is így látom.
És ez így van, mert nemrég csináltam és még elevenen él bennem a végeredmény :)
na mind1 nem rabolom tovább az időtöket. biztos én vagyok a ciki a szemetekben mert nem bulizok, meg lógok minden délután a barátaimmal.
mind1
Nem hiszem, hogy 1 nap alatt tudnál magadnak találni egy lányt a neten.
Anno én chaten próbáltam ismerkedni, természetesen olyanokat fogtam ki akik csak arra hajtottak. Feladtam, majd néhány hónappal később megint felmentem csak úgy, és elkezdtünk beszélgetni, azóta ma is együtt vagyunk. (nem vagyunk bulizósak)
Szóval ha keresed akkor úgy sem fogsz találni. Jön az majd magától =).
Biztos, hogy lehet találni :)
Én nem szoktam bulizni, egyáltalán nem iszok alkoholt, jól tanulok, rendes vagyok :) (hű se sok dicséret).... szép, okos lánynak mondanak, és társkeresőn ismertem meg a Barátomat :)
Szóval keresgélj csak! A Barátom 4 hónapig volt fent a társkeresőn, mire rámbukkant :)
Én sem vagyok egy homokos alfahím kinézetű krapek és nem is kapkodnak utánam. Aki normális, az is a patkányokra ugrik.
Hülyeségből elkezdtem ilyen 90kb+ - os plejbojnyusziknak írni, na baszod, ott aztán van önbizalom. Egyenes arányban nől az önbizalom, a felhordott vakolat, festék vsatagságával, segg szélességével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!