Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy kicsi a szerszáma? Ti meg meritek mondani? Félek, hogy elhagyna emiatt! Ti mit csinálnátok?
Drágám, nem kicsi a mellem neked? - egy csomószor megkérdeztem tőle és mindeig ezt mondta: ugyan én útálom a nagy csöcsöket, a tied pont jó!
De mit csináljak én, a párom pont jó nekem, rendes velem, a gyerekkel is törődik, szinte mindent megcsinál helyettem, van lakásunk, kocsink, minden. Csak egy itt a baj alig 16cm-es a szerszáma. Hogyan mondjam neki, hogy nekem ez nem elég?
pl azt is csinalhatnad h amikor behatol a derekadat emeld meg h jobban behatolhasson , az en baratom e is kicsi de a google segitsegevel mas poziciokat "vettunk"fel es sokkal jobb minden, ha valaki megkerdezi h milyen a baratom az agyban az a valasz h "Istenien imadom minden poziciojat " nem kell tudja mindenki h az agyban milyen
ezert szoktak mondani h a haloszobaba ami tortenik az titok :D
El kell döntened: vagy megmondod neki, vagy együtt maradtok. A kettő egyszerre nem fog menni. Képzeld el az alábbi helyzetet:
- Drágám, beszélnünk kell.
- Mi a baj, Kedvesem?
- Az a helyzet, hogy túl kicsi nekem a péniszed, amióta tudom, milyen érzés nagyobbakkal együtt lenni.
Lehet, hogy nem akarná rögtön az egész, közösen összehozott eddigi életeteket felborítani, de szerintem csak addig, amíg rá nem jön, hogy mivel neked túl nagyok az igényeid, ezért ő soha nem fog tudni téged teljesen boldoggá tenni. Abban a pillanatban rá fog jönni, hogy neked nem jó vele, és nem is lesz soha. Senki nem akar egy olyan nővel élni, akiről tudja, hogy ő "kevés neki". Vagy ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!