Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy kicsi a szerszáma? Ti meg meritek mondani? Félek, hogy elhagyna emiatt! Ti mit csinálnátok?
Drágám, nem kicsi a mellem neked? - egy csomószor megkérdeztem tőle és mindeig ezt mondta: ugyan én útálom a nagy csöcsöket, a tied pont jó!
De mit csináljak én, a párom pont jó nekem, rendes velem, a gyerekkel is törődik, szinte mindent megcsinál helyettem, van lakásunk, kocsink, minden. Csak egy itt a baj alig 16cm-es a szerszáma. Hogyan mondjam neki, hogy nekem ez nem elég?
"Látom nagyon nehezen megy át, hogy MI A Kérdés!"
Látom nagyon nehezen megy át, hogy MI a válasz...
Olvass vissza, mert már eléggé elunott téma...-.-"
En csak arra lennek kivancsi, hogy:
a fiatal nagyfaszu sracokkal mikor dugtak meg?
lehetösegek:
1, meg hazassag elött- de akkor mi a Qrva @nyadert mentel vissza a a kisfaszu pasidhoz es csinaltattad magad föl???
2, hazassag utan- de ha ekkor ert a megvilagosodas, akkor megintcsak mi a jo Qrva @nyadert mentel vissza hozza???
Vagy mi valtozott? Miert most lett eleg a hazugsagbol? Mert ezek szerint gec*re te qrtad el. Es eleg nagy tetü vagy, hogy jo par ev utan jut eszedbe, meg plane egy gyerek utan, hogy bazzeg ez nem is jo nekem.
Amugy a nöi hüvely hossza nyugalomban 10 centi körüli, izgalmi allapotban es a behatolas hatasara "nö" meg, max 16-18cm hosszura (de ilyen esetben nyugalmi allapotban is hosszabb 10 centinel, kb13-14cm).A G pont pedig a hüvely felsö falan(hasi oldalon) a hüvelybemenettöl szamolt hüvelyhossz 1/3 reszenel van kb. Azaz ha feltetelezzük, hogy neked egy gec* hosszu 20 cm-es hüvelyed van(ami nincs a valosagban!!!), a G pontod, ami a lenyeg az akkor is kb 7 cm körül van, amit a ferjed 16 cm farka böven eler, söt...
Erre csak ennyit tudok idezni:
"Téves az az elképzelés, hogy a partnerek különböző méretei csökkentik az élvezetet. A méret szerepe viszonylagos, hiszen mindenki mást és máshogyan szeret. Akik általában a méretbeli különbségekre hivatkoznak, valószínűleg egészen más okokból nem illenek össze. Persze könnyebb azzal magyarázni a nem sikerült aktust, hogy a férfinak túl kicsi a pénisze, vagy túl nagy."
Hány éves vagy, és a gyereked? Nem értem akkor mekkora faxú pasikkal dugtál?
L/18, boldog kapcs.ban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!